Reklama
Cuketový guláš se zeleninou
Fotogalerie:

Cuketový guláš se zeleninou

Petr Novák

Uherské Hradiště
Každý muž si ho zvládne připravit sám.
Petr Novák, Uherské Hradiště

Ingredience

  • Guláš
  • 2 cuketa
  • 500 g brambory
  • 2 rajčata
  • 1 paprika zelená
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 500 ml voda
  • 1 bobkový list
  • 3 kuličky nové koření
  • Jíška
  • 1 lžička paprika červená
  • olej 1 lžíce
  • cibule 1 lžíce
  • 1

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu nakrájíme na hranolky, přidáme pokrájenou papriku, rajčata, brambory a koření. Zalijeme vodou.
  2. Vaříme doměkka. Zahustíme jíškou z oleje, mouky, cibule a červené papriky. Ještě chvíli povaříme a pak podáváme s pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Tradiční zelenina v netradiční úpravě. Pavla Lepšíková, Volyně
Zdravě a chutně /23.11.10
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Pro ty, kteří dávají přednost zdravé výživě.

Anna Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /18.02.14
Sváča pro mlsouna

Sváča pro mlsouna

Lucie Morávková, Břeclav

Zdravě a chutně /14.09.19
Králičí játra s hlívou ústričnou

Králičí játra s hlívou ústričnou

Králičí maso je zdravé a musím uznat, že i játra jsou lahodná. Se zdravou houbou je to ...

Zdravě a chutně /23.10.14
Tolárky s kuřecími řízky

Tolárky s kuřecími řízky

Vypadají krásně, chutnají ještě líp.

Renata Doubková, Most

Zdravě a chutně /20.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu