Reklama
Cuketové minipizzy
Fotogalerie:

Cuketové minipizzy

Svetlana Kravchenko
Svetlana Kravchenko
Ostrava-Dubina

Jejich chuť můžeš zvýraznit špetkou chilli vmíchanou do náplně.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Ingredience

  • Ingredience
  • 2 cuketa
  • 2 vejce
  • trocha mléko
  • špetka sůl
  • dle potřeby hladká mouka
  • 150 g šunka
  • 1 rajče
  • 150 g sýr
  • špetka pepř
  • trocha koření na pizzu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Cukety omyjeme a nakrájíme na kolečka asi 1 cm silná, ze kterých potom vydlabeme vnitřek.

  2. Z 1 vejce‚ mléka‚ špetky soli a mouky uděláme hladké těstíčko. Šunku a rajče nakrájíme na kostičky‚ sýr nastrouháme najemno. Trochu osolíme‚ opepříme, přidáme koření‚ vejce a všechno promícháme.

  3. Kolečka namáčíme do těstíčka a klademe na pánev s rozpáleným olejem. Pak lžičkou plníme kolečka náplní. Opatrně obrátíme a i z druhé strany osmažíme dozlatova. Na ubrousku necháme okapat tuk.

  4. Hotové minipizzy podáváme s chlebem nebo s brambory.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapustový nákyp

Kapustový nákyp

Podle receptu Kamily Záplavové z Brna
Zdravě a chutně /26.05.18
Veganské  špenátové omelety

Veganské špenátové omelety

Kombinace špenátu a hub je velmi dobrá.

Eliška Peníšková, Dačice

Zdravě a chutně /26.11.14
Bulka s cottage a avokádem

Bulka s cottage a avokádem

Rychlá, zdravá snídaně.
Zdravě a chutně /03.06.18
Celerovo-nivové placičky

Celerovo-nivové placičky

Na to, abychom si opravdu pochutnali, nemusíme mít na stole každý den maso. ...
Zdravě a chutně /07.03.12
Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Fenykl je vynikající při potížích s trávením.

Pavla Zvoníčková, Rakovník

Zdravě a chutně /18.05.14
Rajčata pečená s toasty

Rajčata pečená s toasty

Večeře, které nikdo neodolá.

Anna Poláková, Kolín

Zdravě a chutně /21.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu