Reklama
Cuketová směs s těstovinami
Fotogalerie:

Cuketová směs s těstovinami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

V těchto zapečených těstovinách je celkem dost druhů zeleniny, takže jsou vhodné pro odlehčený režim. 

Zuzana Hošková, Protivín

Ingredience

  • 1/2 sáčku těstovin
  • trocha oleje
  • 4 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 3 papriky
  • 5 rajčat
  • 1 cuketa
  • 100 g sýra gouda
  • 1 tofu
  • 1 konzerva tuňáka
  • trocha soli
  • podle chuti pepř
  • 1 smetana
  • 100 g šunky
  • 1 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Na oleji lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme prolisované stroužky česneku a poté i na kostičky nakrájené papriky, rajčata a cuketu. Tuto zeleninovou směs chvíli dusíme. 

  2. 2. Přebytečnou vodu vylijeme a ještě asi 20 minut opékáme. Mezitím si uvaříme těstoviny. Do zeleninové směsi přidáme pokrájené tofu a tuňáka, osolíme ji a opepříme. Pekáček pokropíme trochou smetany a naneseme na něj polovinu těstovin. Na ně dáme polovinu zeleninové směsi, přidáme šunku a pokračujeme těstovinami, zeleninou a těstovinami. 

  3. 3. Zalijeme trochou smetany a dáme na 10 minut zapékat. Pak směs posypeme nastrouhaným sýrem, zalijeme rozmíchaným vejcem a zbytkem smetany. Pečeme dozlatova.


Pošli recept! - Speciál - Těstoviny (16.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolicovo-mrkvové palačinky

Brokolicovo-mrkvové palačinky

Můj malý syn brokolici nechce jíst jinak než v těchto palačinkách. Petra ...
Zdravě a chutně /08.01.09
Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Treska pečená ve špenátovém hnízdě

Ryby máme doma často, tento recept je osvědčený.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /11.07.14
Papriková polévka se sýrovými knedlíčky

Papriková polévka se sýrovými knedlíčky

Polévka z červených paprik, mrkve a rajčat je skutečně výborná, má krásnou sytou ...

Zdravě a chutně /25.10.12
Pangasius z přístavní krčmy

Pangasius z přístavní krčmy

Rybička schovaná v těstíčku mile překvapí.
Blanka Hrabětová,
Roudnice nad Labem
...
Zdravě a chutně /08.12.10
Kapr jedna báseň

Kapr jedna báseň

Kapra předem stáhnu z kůže, maso je lepší.

Helena Vebrová, Kolín

Zdravě a chutně /30.07.14
Teplý salát

Teplý salát

Cizrna je moje oblíbená luštěnina, protože je lehce stravitelná.

Kamila Ptáčková, ...

Zdravě a chutně /02.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu