Reklama
Coleslaw z Ameriky
Fotogalerie:

Coleslaw z Ameriky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Moje dcera žila rok v americké rodině, kde připravovali tento salát.
Věra Georgievová, Praha

Ingredience

  • 1 mrkev
  • 100 ml majonéza
  • 4 lžíce cukr moučkový
  • 1/2 dcl mléko
  • 1/2 zelí hlávkové
  • 5 lžic ocet

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

22 Kč

Postup přípravy

  1. Hlávku syrového zelí nastrouháme nahrubo na struhadle, můžeme použít i kuchyňský robot. Stejně nahrubo nastrouháme menší mrkev.
  2. Ve velké míse smícháme majonézu, ocet a cukr. Pak přidáme pokrájené zelí a mrkev a necháme v ledničce přes noc odležet
  3. Sálát je použitelný i několik dní jako velmi chutná zeleninová příloha ke každému jídlu.

Pošli recept! 4/2007 (14.3.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Je plný hřejivého jarního sluníčka. Zita Kamínková, Praha
Zdravě a chutně /17.05.16
Pečená kuřecí křídla na květáku

Pečená kuřecí křídla na květáku

Jednoduchý, ale osvědčený recept.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Zdravě a chutně /20.12.12
Pohanková polévka

Pohanková polévka

Obsahuje rutin, který je dobrý na cévy.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /15.04.16
Mangoldové závitky

Mangoldové závitky

Při dušení by měly mít dost šťávy.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Zdravě a chutně /13.03.17
Roláda z pečené červené řepy

Roláda z pečené červené řepy

Náplň přizpůsob vlastním chutím.

Mirka Šťastná, Mníšek pod Brdy

Zdravě a chutně /06.02.16
Květákové karí placičky

Květákové karí placičky

Když placičky potřeme olejem, dají se připravit i v troubě na pečicím papíru.

...

Zdravě a chutně /19.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu