Reklama
Čočkové karbanátky s uzeným tofu
Fotogalerie:

Čočkové karbanátky s uzeným tofu

Dagmar Kallupová

Stod

Červená čočka se vaří velmi rychle.

Dagmar Kallupová, Stod

Ingredience

  • 350 g červená čočka
  • 1 uzené tofu
  • 1 vejce
  • trocha majoránky
  • 3-4 stroužky česnek
  • trocha soli a pepře
  • mouka na obalení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Vařenou čočku rozmixujeme, dáme do mísy, přidáme tofu nastrouhané na hrubém struhadle, vejce, majoránku, prolisovaný česnek, podle chuti dosolíme a opepříme. 

  2. Namočíme si ruce a tvarujeme karbanátky, které obalíme v mouce a smažíme na pánvi nebo pečeme v troubě. Jako příloha se hodí vařené brambory a čerstvá nebo sterilovaná zelenina.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s brusinkami

Salát s brusinkami

Po vydatnějším nedělním obědě obvykle rodině dopřeji vitaminovou bombu v podobě ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Žitná buchta

Žitná buchta

Po této pochoutce se jen zapráší.
Šárka Adámková, Praha
Zdravě a chutně /26.04.10
Zeleninový salát proti jarní únavě

Zeleninový salát proti jarní únavě

Pampeliška se hodí i do salátů.
Božena Kolářová, Nový Knín
Zdravě a chutně /17.03.10
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /11.03.18
Kořeněné kuřecí na špejli

Kořeněné kuřecí na špejli

Výborně se hodí třeba na zahradní posezení, kdy si hosté bez příboru neušpiní ...

Zdravě a chutně /07.11.13
Rybí polévka se zeleninovými noky

Rybí polévka se zeleninovými noky

Znám lidi, kteří nemají rádi rybí polévky. Asi neochutnali tu opravdu dobře uvařenou.
...
Zdravě a chutně /29.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu