Reklama
Čočková ciabatta
Fotogalerie:

Čočková ciabatta

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Červená čočka je dobře stravitelná.

Olga Dláskalová, Frýdek-Místek

Ingredience

  • 150 g červená čočka
  • 1 stroužek česnek
  • 1 cibule
  • 2 sterilované papriky
  • 2 kyselé okurky
  • 1 malá sklenice majonézy
  • pepř a sůl podle chuti
  • 2 ks ciabatta
  • 1 lžíce máslo
  • Na ozdobu:
  • 2 jarní cibulky
  • pár lístků petrželky
  • 50 g sýr (niva, ementál apod.)

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Čočku uvaříme (potřebuje kratší dobu než hnědá) a necháme ji vychladnout.  

  2. Pak ji smícháme s ostatními ingrediencemi. Ciabattu rozkrojíme, opečeme na másle, poklademe čočkovým salátem a ozdobíme ciculkou, petrželkou a sýrem.

Pošli recept! 10/2014 (19.8.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolová polévka

Fazolová polévka

Je vydatná a zasytí i jedlíky! Jaroslava Skřehotová, Ostrava
Zdravě a chutně /19.08.09
Švestkový koláč

Švestkový koláč

Ještě uvařit kávu a svačina je hotová.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /20.09.16
Zelenina na víně

Zelenina na víně

Výborná ke grilovanému masu.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /24.09.15
Ovocný salát

Ovocný salát

Posílám recept na velice jednoduchý a chutný salát.
Eva Skoumalová, Klučov...
Zdravě a chutně /15.12.10
Kuskus s kuřecím masem

Kuskus s kuřecím masem

Držet linii není vůbec složité.
Jana Pecharová, Praha
Zdravě a chutně /09.01.13
Tvarohové noky se špenátem

Tvarohové noky se špenátem

Pokrm plný síly uvařený během pár minut.

Jana Stávková, Čejkovice

Zdravě a chutně /15.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu