Reklama
Cizrnový salát
Fotogalerie:

Cizrnový salát

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Skvělá, lehká večeře.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 1 plechovka cizrna
  • ledový salát
  • 2 kelímky cottage (natur)
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky kari
  • opečené toasty

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Ledový salát omyjeme, přepůlíme a nakrájíme na kostičky, které dáme do hlubší mísy. Cizrnu slejeme, propláchneme a přidáme k salátu. Cottage si vyklopíme do menší misky a promícháme je s kari.
  2. Poté je přimícháme k salátu, přidáme sůl a pepř a vše pořádně promícháme, aby se propojily chutě. Podáváme s opečenými toasty.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bylinkové krokety s jogurtovo-zeleninovým dipem

Bylinkové krokety s jogurtovo-zeleninovým dipem

Skvěle se hodí i jako příloha k veškerým druhům masa. Anna Chmelíčková, Letohrad
Zdravě a chutně /08.10.12
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Před servírováním by se měla vychladit.

Andrea Cihelková, Kroměříž

Zdravě a chutně /19.06.17
Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Komu chutná klasická smaženice, tak si toto jídlo jistě oblíbí.
Jana Váchová, ...
Zdravě a chutně /06.08.11
Kakaová müsli kaše

Kakaová müsli kaše

Často mě honí mlsná, a když nemám po ruce žádnou sladkost, vařím kaši.
Žaneta ...
Zdravě a chutně /28.02.10
Kuřecí křidýlka s rajčatovými brambory

Kuřecí křidýlka s rajčatovými brambory

Chutný a zdravý oběd.

Jiřina Šoupová, Včelná

Zdravě a chutně /12.06.14
Vločkové sušenky

Vločkové sušenky

Lehká sváteční pochoutka.
Jaroslav Charvát, Praha
Zdravě a chutně /24.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu