Reklama
Čínské nudle s tofu
Fotogalerie:

Čínské nudle s tofu

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Z tofu připrav pokrm, který zachutná všem.
Lenka Klinkorová, Písek

Ingredience

  • 1 balení nudle čínské
  • 220 g tofu uzené
  • 1 paprika červená
  • 1 paprika zelená
  • 1 paprika žlutá
  • 4 lžíce olej slunečnicový
  • 1 lžíce omáčka sojová
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme čínské těstoviny podle návodu. Tofu nakrájíme na drobnější kostičky.
  2. Papriky omyjeme a také nakrájíme na kostičky. Olej rozehřejeme na pánvi, přidáme tofu. Smažíme za občasného míchání asi 5 minut.
  3. K tofu přidáme papriky, které jen malou chvilku opékáme doměkka. Přidáme sójovou omáčku‚ sůl‚ pepř a nakonec uvařené čínské nudle. Vše promícháme a podáváme.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety s domácím bazalkovým pestem

Špagety s domácím bazalkovým pestem

Zdravě, chutně a levně Podle receptu Báry ...
Zdravě a chutně /24.09.19
Tofu s kaší z batátů

Tofu s kaší z batátů

Na talíři obložíme čerstvou zeleninou.

Petra Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /31.03.16
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Skvělá příloha ke grilování!
Tereza Havlová, Letohrad
Zdravě a chutně /15.12.10
Kuře s mrkví a hráškem

Kuře s mrkví a hráškem

Toto jídlo je jednoduché a velmi chutné. Ani po něm neztloustneš.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /03.11.08
Zapékané brambory

Zapékané brambory

Klasický recept jsem upravila.
Blanka Beňušová, Příbice
Zdravě a chutně /09.01.10
Candát pečený na másle

Candát pečený na másle

Rychlý, jednoduchý a chuťově vyvážený recept.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /22.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu