Reklama
Chilli brambory
Fotogalerie:

Chilli brambory

Martina Antalová
Martina Antalová
Odolena Voda

Když máš chuť na něco ostřejšího...

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • Ingredience
  • 8 středně velkých brambory
  • 2 červené papriky
  • 2 větší cibule
  • 200 g anglická slanina
  • podle chuti sůl a pepř
  • trocha kmín
  • špetka chilli koření
  • 2 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory, cibuli a papriku oloupeme a očistíme. Nakrájíme je na kolečka. Anglickou slaninu pokrájíme na kostičky. Vše vložíme do pekáče, důkladně okořeníme, zakapeme olejem a promícháme.

  2. Pečeme při 180 °C zhruba 40 minut. Podáváme jako samotný pokrm nebo jako pikantní přílohu k masu.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapr v zelenině

Kapr v zelenině

Jsem rybář, a tak občas domů přinesu nějakého tvora s ploutvičkami. Milan Plch, Brno...
Zdravě a chutně /03.10.08
Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Výborný oběd pro celou rodinu.

Iveta Komosná, Perštejn

Zdravě a chutně /26.09.14
Citronový cizrnový koláč

Citronový cizrnový koláč

Ráda zkouším nové recepty i z netradičních surovin. Tento koláč je nejen ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Ovocný salát

Ovocný salát

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /26.07.18
Dušené ředkvičky s tvarůžky

Dušené ředkvičky s tvarůžky

Tahle voňavá pochoutka s pikantní zeleninkou prostě nemá chybu.

Ondřej Dráteník, ...

Zdravě a chutně /31.12.12
Zeleninový kuskus s krevetami

Zeleninový kuskus s krevetami

Rychlá večeře, u nás velmi oblíbená.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /24.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu