Reklama
Česneková pomazánka s klíčky fazolí mungo
Fotogalerie:

Česneková pomazánka s klíčky fazolí mungo

Gabriela Vimerová

Ústí nad Labem
Tvaroh ti dodá vápník, česnek a klíčky mungo fazolí zase obsahují spoustu vitaminů.
Gabriela Vimerová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 100 g tvaroh
  • 80 g sýr tavený
  • 30 g máslo
  • 1-2 stroužky česnek
  • špetka sůl
  • hrst klíčky fazolí mungo

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Utřeme tvaroh, sýr, změklé máslo a oloupaný rozdrcený česnek. Podle chuti osolíme a nakonec vmícháme klíčky, nějaké necháme na ozdobu.
  2. Pomazánku natřeme na kolečka celozrnného rohlíku nebo na veku, ozdobíme klíčky a ihned podáváme.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tolárky s kuřecími řízky

Tolárky s kuřecími řízky

Vypadají krásně, chutnají ještě líp. Renata Doubková, Most
Zdravě a chutně /20.03.13
Čekankové puky s ricottou

Čekankové puky s ricottou

Nenáročné zeleninové jídlo, po němž nepřibereš.

Jiří Hudec, Prachatice

Zdravě a chutně /03.04.14
Pohanková polévka

Pohanková polévka

Během pár minut je na stole a krásně zahřeje.
Šárka Medáčková, Děčín ...
Zdravě a chutně /20.05.10
Špenátový hummus

Špenátový hummus

Eva Poláčková, Zlín

Zdravě a chutně /26.10.19
Vločkáče

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat.
Petra Byronová, Mimoň
...
Zdravě a chutně /04.02.10
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Svěží jarní dobrota, která stojí za vyzkoušení.

Božena Peřinová, Bítovčice

Zdravě a chutně /14.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu