Reklama
Červená řepa se sýrem
Fotogalerie:

Červená řepa se sýrem

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Červená řepa se dá připravit na mnoho způsobů.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 2 vařená červená řepa
  • 1 kelímek sýr Cottage
  • 1-2 lžičky křenex
  • 1 lžíce majonéza
  • 2 cm zelené části pórku
  • 1 lučina
  • dle chuti sůl
  • dle chuti mletý černý pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Červenou řepu předem uvaříme v osolené vodě doměkka, trvá to zhruba hodinku. Uvařenou, studenou řepu oloupeme, nakrájíme na nudličky a dáme do misky.
  2. Dále přidáme sýr Cottage, křenex, majonézu, najemno nakrájený pórek, Lučinu, sůl, pepř a zlehka promícháme. Podáváme s čerstvým pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vdolečky – řepáčky

Vdolečky – řepáčky

Moje maminka z řepy kdysi dělala i sirup. Jaroslava Skoumalová, Třebíč
Zdravě a chutně /21.01.10
Tilápie s rozmarýnem

Tilápie s rozmarýnem

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /07.12.13
Mladé kuřátko s mrkví

Mladé kuřátko s mrkví

Doma jíme výlučně čerstvé kuřecí maso. Je velmi chutné i s obyčejnou mrkví.
Marie ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Ananas se skořicí a medem

Ananas se skořicí a medem

Je to vynikající zpestření při grilování.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /27.07.16
Salát z červené řepy a jablek

Salát z červené řepy a jablek

Nejlepší je dobře vychlazený.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /15.01.16
Bezlepkové lasagne

Bezlepkové lasagne

Na omáčku můžeš použít i čerstvá rajčata.

  Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /19.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu