Červená řepa se dá připravit na mnoho způsobů.
Veronika Poláčková, Mýto
Ingredience
- 2 vařená červená řepa
- 1 kelímek sýr Cottage
- 1-2 lžičky křenex
- 1 lžíce majonéza
- 2 cm zelené části pórku
- 1 lučina
- dle chuti sůl
- dle chuti mletý černý pepř
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Červenou řepu předem uvaříme v osolené vodě doměkka, trvá to zhruba hodinku. Uvařenou, studenou řepu oloupeme, nakrájíme na nudličky a dáme do misky.
-
Dále přidáme sýr Cottage, křenex, majonézu, najemno nakrájený pórek, Lučinu, sůl, pepř a zlehka promícháme. Podáváme s čerstvým pečivem.