Reklama
Červená čočka s rýží
Fotogalerie:

Červená čočka s rýží

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Pro zpestření jídelníčku si můžeme pohrát.
Alexandra Hynková, Praha

Ingredience

  • rýže
  • paprika sladká mletá
  • plátek dušené šunka
  • sýr
  • červená čočka

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Samostatně uvaříme dle návodu rýži. Červenou čočku předem namočíme alespoň na 3 hodiny. Vaření čočky potom skutečně trvá jen 5 minut. Do tvořítka po vrstvičkách vkládáme čočku a rýži. Přidáme hotový plátek masa s omáčkou. V bezmasé úpravě můžeme smíchat čočku s rýží a posypat strouhaným sýrem.

Pošli recept! 4/2008 (12.3.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s brusinkami

Salát s brusinkami

Po vydatnějším nedělním obědě obvykle rodině dopřeji vitaminovou bombu v podobě ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Pomazánka z vařeného celeru

Pomazánka z vařeného celeru

Celer obsahuje spoustu důležitých vitaminů.

Petra Ménová, Kolín

Zdravě a chutně /05.03.14
Celozrnné muffinky

Celozrnné muffinky

Sladká pochoutka ze zdravých surovin.

Kateřina Maršíková, Dobruška

Zdravě a chutně /14.03.15
Křupavé zeleninové placky

Křupavé zeleninové placky

Dělávám je k večeři – jsou syté, snadno stravitelné a hlavně zdravé.

Brigita ...

Zdravě a chutně /06.03.13
Rybí perkelt

Rybí perkelt

Připravit tuto rychlovku netrvá déle jak 20 minut i s přípravou. Kromě toho, ...

Zdravě a chutně /09.03.15
Krůtí plátek s polentou

Krůtí plátek s polentou

Polentu lze připravit na mnoho způsobů.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /05.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu