Reklama
Červená čočka s kořenovou zeleninou
Fotogalerie:

Červená čočka s kořenovou zeleninou

Petra Dušková
Petra Dušková
Příbram

Jednoduchá a hlavně rychlá úprava červené čočky. A jde to i bez octa.

Petra Dušková, Příbram

Ingredience

  • 400 g červená čočka
  • 2 střední mrkev
  • 100 g celer
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česnek
  • olej
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. V osolené vodě uvaříme čočku dle návodu a slijeme přebytečnou vodu.

  2. Na oleji orestujeme cibulku, přidáme česnek a nakonec nastrouhanou mrkev s celerem. Vše podusíme doměkka.

  3. Smícháme čočku s podušenou zeleninou a dochutíme solí a pepřem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lilek na karí

Lilek na karí

Oblíbené jídlo naší rodiny zvládne každý. Lenka Zelinková, Roztoky u Prahy
Zdravě a chutně /29.12.10
Biokuličky s omáčkou

Biokuličky s omáčkou

Velice ráda vařím a také ráda zkouším nové recepty. Moje dcery a manžel pak ...
Zdravě a chutně /24.02.10
Pohankové bramboráčky

Pohankové bramboráčky

Opravdu jednoduché a moc dobré.

Hana Šátralová, Praha

Zdravě a chutně /06.06.14
Pikantní krabí salát s celerem

Pikantní krabí salát s celerem

Denisa Chlupáčová, Brno

Zdravě a chutně /19.03.18
Špenátové špecle

Špenátové špecle

V tomto případě platí, že zelená je dobrá.
Květa Lukšíková, Boršov n. Vltavou
...
Zdravě a chutně /09.03.09
Krůtí placičky s pórkem

Krůtí placičky s pórkem

Je to skvělý lehký oběd v horkém létě.

Zuzana Ševcová, Litoměřice

Zdravě a chutně /30.10.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu