Reklama
Čerstvé rýžové závitky
Fotogalerie:

Čerstvé rýžové závitky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dana Přibylová, Praha

Ingredience

  • 150 g rýžových nudlí
  • 2 mrkve
  • 1/2 okurky
  • 200 g bílého tofu
  • podle chuti chilli paprička, jarní cibulka, koriandr, máta a sójová omáčka
  • 12 ks rýžového papíru

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve si podle návodu připravíme rýžové nudle. Mezitím si na tenké nudličky pokrájíme mrkev, okurku a tofu. Bylinky a chilli papričku nakrájíme nadrobno.

  2. Rýžový papír na chvilku namočíme do teplé vody, aby změkl. Poté ho přendáme na podložku a na každý papír rozložíme okapané nudle a zeleninu. Posypeme bylinkami a chilli. Zarolujeme. Podáváme s miskou sójové omáčky s pokrájenou chilli papričkou podle chuti.

Pošli recept! 2/2017 (6.1.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadívaná králičí stehna

Nadívaná králičí stehna

Karolína Protivová, Rakovník
Zdravě a chutně /19.11.17
Zapečené lilky se sýrem

Zapečené lilky se sýrem

Moje maminka je výborná kuchařka, která zároveň dbá na zdravou výživu, takže často ...
Zdravě a chutně /24.04.12
Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Špenátové těstoviny s tuňákem a zelenými olivami

Lehké, zdravé a rychlé jídlo.

Šárka Medáčková, Děčín

Zdravě a chutně /24.02.14
Pampeliškový salát

Pampeliškový salát

Ivana Horáková, Rakovník

Zdravě a chutně /23.05.18
Plněné papriky s hermelínem

Plněné papriky s hermelínem

Večeře bohatá na plno důležitých vitamínů.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /24.05.13
Červená čočka s fazolkami  a polentou

Červená čočka s fazolkami a polentou

Polentu jsme si velmi oblíbili, nabízí bezpočet kombinací.

Šárka Plchová, Brno

Zdravě a chutně /04.06.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu