Reklama
Celerový salát s fenyklem
Fotogalerie:

Celerový salát s fenyklem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
V zimě potřebujeme co nejvíc vitaminů. Proto jím zeleninu denně.
Dagmar Vašáková, Hodonín

Ingredience

  • 1 celer
  • paprika
  • 1 lžička hořčice
  • drcený kmín
  • olej olivový
  • šťáva citrónová
  • med
  • 1 fenykl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Syrový celer a fenykl zbavený košťálu nastrouháme na hrubším struhadle. Přidáme nakrájenou papriku a drcený kmín. Zalijeme zálivkou (oliv. olej, citron. šťáva, med, sůl, lžička hořčice ), promícháme a necháme proležet. Servírujeme posypané lněnými semínky.

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Okurkové kocábky

Okurkové kocábky

Hodí se třeba na lehkou a chutnou svačinu. Božena Kolářová, Nový Knín ...
Zdravě a chutně /06.11.09
Zeleninová paštika

Zeleninová paštika

Je stejně dobrá, jako pěkně vypadá.

Aneta Králová, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /17.03.16
Teplý salát z brokolice

Teplý salát z brokolice

Vychovávali mě jako dítě, které nemusí jíst zdravě, ale hodně. Vyrostla ze mě ...
Zdravě a chutně /11.08.08
Chřest po francouzsku

Chřest po francouzsku

Na této baště jsme si pochutnali s přáteli.
Zbyněk Moravec, Dobříš
Zdravě a chutně /30.03.09
Květák v alobalu

Květák v alobalu

Plnit se dá skoro každá zelenina.

Jana Ptáčková, Strakonice

Zdravě a chutně /21.11.13
Treska á la boulangere

Treska á la boulangere

Jak název napovídá, pokrm pochází z francouzské kuchyně.

Pavel Štrougal, Ústí ...

Zdravě a chutně /14.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu