Reklama
Celerový nákyp
Fotogalerie:

Celerový nákyp

Karolína Durdová

Slavkov u Brna
Strouhaná zelenina zapečená se sýrem je opravdu moc dobrá!
Karolína Durdová, Slavkov u Brna

Ingredience

  • sůl
  • 2 vejce
  • 5 mrkev
  • 150 g sýr
  • 1 lžička podravka
  • 1 celer

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na struhadle nastrouháme nahrubo celer a mrkve. Promícháme‚ přimícháme dvě va­jíčka‚ ochutíme podravkou a solí a dáme do olejem vy­ma­zané zapékací misky.
  2. Pečeme asi 15 minut‚ po­té, co se vytvoří kůrčička, po­sypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a necháme asi ještě pět minut zapéct. Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Pošli recept! 12/2008 (12.11.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety s rajčátky

Špagety s rajčátky

Olivový olej by měl být kvalitní, pak vynikne. Tereza Bradáčová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /20.09.13
Nepečený jablečný dort

Nepečený jablečný dort

Pro děti jako stvořený, hezky vypadá, dobře chutná a prospěje jim.
Jan Strouhal, Brno
...
Zdravě a chutně /23.01.11
Kneippova polévka

Kneippova polévka

Léčivá, vhodná pro nemocné a pro děti.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Zdravě a chutně /31.08.17
Polévka ze zelených fazolek

Polévka ze zelených fazolek

Když přijdu domů unavený po dlouhém dni v práci, vydatná polévka je to, co ...
Zdravě a chutně /26.03.10
Rajčata plněná kuskusem

Rajčata plněná kuskusem

Kuskus je výborná surovina – chuťově neutrální, dá se s ním v kuchyni dokonale ...
Zdravě a chutně /10.10.08
Bezlepkový bramborový guláš

Bezlepkový bramborový guláš

Tento recept na skvělý guláš mám od své maminky, jen jsem ho upravila pro bezlepkovou ...

Zdravě a chutně /27.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu