Reklama
Celerové placičky  se sýrem
Fotogalerie:

Celerové placičky se sýrem

Jana Remková

Orlová

Jsou ještě lepší než klasický bramborák.

Jana Remková, Orlová

Ingredience

  • 230 g celer
  • 100 g libovolná uzenina
  • 100 g tvrdý sýr
  • hrst zelené petrželky
  • hrst libečku
  • 1 lžička vegeta
  • trocha pepře
  • 4 vejce
  • 4 stroužky česnek
  • olej na smažení
  • 1 vrchovatá lžíce hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Celer si očistíme a nastrouháme na jemné nudličky jako na bramboráky. Přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu, nastrouhaný sýr, petrželku a libeček nasekané nadrobno, vegetu, pepř, vejce, česnek a mouku.

  2. Umícháme těstíčko a smažíme jako bramboráky. Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo jen salát.

Pošli recept! 11/2012 (3.10.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celerové karbanátky s tofu

Celerové karbanátky s tofu

Také smažené dobrůtky mohou být zdravé. Eva Skoumalová, Klučov
Zdravě a chutně /28.03.13
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Placky  z řepy

Placky z řepy

Nemohu jíst brambory, co ale dělat, když mám chuť na bramboráky, které miluji?

Jana ...

Zdravě a chutně /15.04.15
Těstoviny s brokolicí a slaninou

Těstoviny s brokolicí a slaninou

Slanina se skvěle doplňuje s brokolicí, která je jinak chuťově málo výrazná.

Šárka ...

Zdravě a chutně /05.01.13
Suflozeleninové zapečené jáhly

Suflozeleninové zapečené jáhly

Výborný zeleninový nákyp.

Veronika Podlasová, Rýmařov

Zdravě a chutně /28.03.12
Citrusový salát s medem

Citrusový salát s medem

Jitka Piharová, Mníšek
Zdravě a chutně /23.11.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu