Reklama
Celerové karbanátky s tofu
Fotogalerie:

Celerové karbanátky s tofu

Eva Skoumalová
Eva Skoumalová
Lipník

Také smažené dobrůtky mohou být zdravé.

Eva Skoumalová, Klučov

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 celer
  • 1 cibule
  • 1 kostka uzené tofu
  • 4 vejce
  • 1 lžíce majoránka
  • trocha koření do mletého masa
  • 2 lžičky sůl
  • 2 hrnky krupice
  • 1 hrnek strouhanka
  • na smažení olej
  • na obalení strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Celer, cibuli a tofu nastrouháme nahrubo. Přidáme k nim vejce, majoránku, koření, sůl, krupici a strouhanku. Vypracujeme těsto, je krásně vláčné a dobře se s ním pracuje.

  2. Tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova. Podáváme s bramborami nebo pečivem.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kyjevské fazole

Kyjevské fazole

Chutný oběd bez masa. Tereza Císařová, Zelenec
Zdravě a chutně /03.09.13
Salát z bylinek a ostružin

Salát z bylinek a ostružin

Proč nevyužít darů, které příroda nabízí.

Klára Lešecká, Prachatice

Zdravě a chutně /05.08.17
Netradiční čočková polévka

Netradiční čočková polévka

Nádherně voní po slanině. Můžeš do ní přidat stroužek česneku.
Marcela Šarmanová,...
Zdravě a chutně /11.10.11
Květák na paprice

Květák na paprice

Netradiční úprava květáku ti zachutná.
Marie Satrapová, Rychnov nad Kněžnou
Zdravě a chutně /17.09.09
Těstoviny se zeleninovým lečem

Těstoviny se zeleninovým lečem

Můžeš do něj přidat i nějaké své oblíbené koření.

Alžběta ...

Zdravě a chutně /01.08.16
Hlíva s kuskusem

Hlíva s kuskusem

Netradiční a přitom výborný pokrm.
Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Zdravě a chutně /03.02.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu