Reklama
Candát v sýrovém těstíčku
Fotogalerie:

Candát v sýrovém těstíčku

Otto Plášek

Brno
Myslím, že receptů na ryby není nikdy dost.
Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 2 filety candát
  • špetka sůl
  • 3 vejce
  • 200 g sýr strouhaný
  • dle potřeby mouka hladká
  • dle potřeby mléko
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Filety z candáta osušíme ubrouskem, osolíme a nakrájíme na menší porce.
  2. Z vajec, mouky, mléka a nastrouhaného sýra umícháme těstíčko. Mělo by být husté tak akorát, aby nám dobře drželo na porci candáta.
  3. Porce obalené těstíčkem vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova. Podáváme s opékanými bramborami a tatarkou.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolová polévka

Fazolová polévka

Je vydatná a zasytí i jedlíky! Jaroslava Skřehotová, Ostrava
Zdravě a chutně /19.08.09
Svěží ovocný koktejl

Svěží ovocný koktejl

Tento rychý koktejl pohladí chuťové buňky a osvěží tě.
Ludmila ...
Zdravě a chutně /16.12.10
Pečené kuře s ratatouille

Pečené kuře s ratatouille

Výborné jídlo nejen pro ty, co milují zeleninu.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /28.04.13
Bramborovo-žampionový

Bramborovo-žampionový

Podává se vychlazený a s bílým pečivem.

Lucie Zajícová, Praha

Zdravě a chutně /17.03.17
Lilek plněný kuřecí směsí

Lilek plněný kuřecí směsí

Kuřecí maso lze nahradit šunkou.

Martina Antalová, Odolena Voda

Zdravě a chutně /29.10.16
Pečené ovocné špízy

Pečené ovocné špízy

Podáváme je hned, tedy ještě teplé.

Irena Machovcová, Sokolov

Zdravě a chutně /24.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu