Reklama
Candát pod peřinou
Fotogalerie:

Candát pod peřinou

Květa Kroupová

Praha

Podobným způsobem připravíš i jiné ryby.

Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 6 porcí candát
  • trocha soli, pepře, mletého kmínu a červené papriky
  • 3 lžíce olej
  • 50 g máslo
  • 150 g eidam
  • 2 vejce
  • 100 ml mléko
  • 1 tavený sýr
  • 2 řapíky celeru
  • 1/2 kapie
  • 1/2 cibule
  • 5 cm pórek

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Čisté a osušené rybí porce posolíme, okořeníme pepřem, kmínem i paprikou. Osmažíme zprudka z obou stran na másle s olejem a přendáme do pekáčku.

  2. Smícháme nastrouhaný sýr s vejci, mlékem, taveným sýrem a nadrobno nakrájenou zeleninou. Touto hmotou zalijeme porce candáta a dáme zapéct do trouby, dokud se nevytvoří kůrka.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninové bábovičky

Zeleninové bábovičky

Připrav rodině hezké a chutné aspiky. Alexandra Kosteláková, Strakonice ...
Zdravě a chutně /23.07.10
Kroupový salát s tuňákem

Kroupový salát s tuňákem

Oblíbila jsem si ho jako zdravou večeři.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /19.08.09
Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky

Pohanka obsahuje látky, které chrání tvé srdíčko.
Věra Poláchová, Ostrava
Zdravě a chutně /23.12.11
Kuřecí paličky s mrkví

Kuřecí paličky s mrkví

Zdravé a chutné kuřátko.
Petra Nováková, Nové Město na Moravě
Zdravě a chutně /13.03.12
Zapečený květák v bešamelové omáčce

Zapečený květák v bešamelové omáčce

Chutnají nám hlavně zdravé zeleninové pokrmy.
Lenka Daňková, Blansko
Zdravě a chutně /09.03.12
Bagel s rukolou a parmskou šunkou

Bagel s rukolou a parmskou šunkou

Na jaře si ráda kupuji rukolu, kterou obvykle míchám do salátu z čerstvé zeleniny. ...
Zdravě a chutně /08.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu