Reklama
Candát na zelenině
Fotogalerie:

Candát na zelenině

Lenka Řezbová

Milevsko
Candát je skvělá ryba, jen ji tepelnou úpravou nezkazit!
Lenka Řezbová, Milevsko

Ingredience

  • 2 filety candát
  • 2 lžíce máslo
  • 4 žampiony
  • 2 paprika barevná
  • 2 rajčata
  • 4 brambory
  • 1 lžička sůl
  • 1 stroužek česnek

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Filety nasolíme. Na másle osmažíme žampiony nebo hříbky. Nakrájíme papriky i rajčata a smícháme s osmaženými houbami. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kolečka.
  2. Do pekáče dáme zeleninu, na ni položíme filety z candáta a nakonec poklademe bramborami. Celé ještě osolíme, přidáme prolisovaný česnek a máslo. Pečeme v předehřáté troubě příbližně 30 minut.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hrášková pomazánka

Hrášková pomazánka

Má příjemnou a osvěžující chuť. Veronika Suková, Ostrava
Zdravě a chutně /30.08.17
Muffiny s quinoou a kokosem

Muffiny s quinoou a kokosem

Quinou koupíš v obchodech se zdravou výživou. Pochází z Jižní Ameriky a obsahuje ...

Zdravě a chutně /28.05.16
Cizrnový salát

Cizrnový salát

Odlehčená verze klasického bramborového.

Iveta Kyselová, Libáň

Zdravě a chutně /22.12.15
Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangas v palačinkovém těstíčku

Rybí filet zapečený ve vaječném těstíčku.
Zdravě a chutně /17.04.17
Krůtí steak s mrkví

Krůtí steak s mrkví

Výborná lehká a jemná večeře.

Terezie Vachová, Praha

Zdravě a chutně /21.01.13
Kuřecí salát se zeleninou

Kuřecí salát se zeleninou

Tento salát jsem se naučila během školního vaření. Je velmi jednoduchý a v naší ...
Zdravě a chutně /14.02.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu