Reklama
Brynzová pomazánka
Fotogalerie:

Brynzová pomazánka

Tereza Mrowiecová

Karviná
Je výborná, chutná a rychlá.
Tereza Mrowiecová, Karviná

Ingredience

  • 300 g brynza
  • 200 g máslo
  • 1/2 paprika červená
  • 1/2 paprika zelená
  • 1 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Máslo necháme při pokojové teplotě změknout. Potom ho společně s brynzou vyšleháme.
  2. Přidáme najemno nasekanou cibulku‚ obě najemno pokrájené papriky a zamícháme. Nemusíme solit‚ brynza je dostatečně slaná.

Pošli recept! 1/2010 (9.12.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí medailonky v sezamu

Krůtí medailonky v sezamu

Jarní pochutnání. Můžeš podávat teplé i studené. Kateřina Bílková, Studénka
Zdravě a chutně /08.04.13
Brambory s řapíkatým celerem

Brambory s řapíkatým celerem

Lehká zeleninová večeře.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Zdravě a chutně /13.03.13
Vepřová kotleta na divoko

Vepřová kotleta na divoko

Tato dietní varianta vepřového masa, která chutí připomíná zvěřinu, se objevuje na ...

Zdravě a chutně /12.03.13
Pstruzi v udírně

Pstruzi v udírně

Musíš si vyrobit udírnu, ale stojí to za to.
Martin Linhart, Zábřeh
Zdravě a chutně /11.08.08
Brokolice se sýrovou omáčkou

Brokolice se sýrovou omáčkou

Zdravý oběd‚ po kterém se jen zapráší.
Pavlína Kopřivová, Chodov
Zdravě a chutně /14.09.10
Křen s medem

Křen s medem

Budte fit i za chladného počasí.
Zdravě a chutně /16.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu