Reklama
Brokolicový salát
Fotogalerie:

Brokolicový salát

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Můžeme doplnit čerstvým pečivem.

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Ingredience

  • 1 brokolice
  • trocha soli
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 2 uvařená vejce
  • 5 ks ředkvičky
  • 250 g kuřecí šunka
  • trocha pepře
  • 300 ml bílý jogurt

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici uvaříme v mírně osolené vodě bez pokličky do poloměkka. Potom ji propláchneme studenou vodou a nakrájíme nadrobno.

  2. Oloupeme a pokrájíme cibuli, červenou papriku, uvařená vejce, šunku i ředkvičky. Vše přidáme k brokolici, trochu osolíme a opepříme. Přidáme bílý jogurt. Dobře promícháme a před podáváním vychladíme.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Citronový cizrnový koláč

Citronový cizrnový koláč

Ráda zkouším nové recepty i z netradičních surovin. Tento koláč je nejen ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Tuňákový salát

Tuňákový salát

Nejlepší je připravený doma – z čerstvých surovin a hlavně bez nežádoucích éček.
...
Zdravě a chutně /11.06.12
Lahůdkový salát

Lahůdkový salát

Zeleninu můžeš obměňovat.

Hana Šátralová, Praha

Zdravě a chutně /12.12.12
Sýrové dortíky

Sýrové dortíky

Pohoštění pro toho, kdo není na sladké.
Hana Bílá, Praha
Zdravě a chutně /03.10.08
Rybí salát

Rybí salát

Je mnohem, mnohem lepší než ten kupovaný.
Dagmar Peřinová, Nížkov
Zdravě a chutně /23.01.11
Zasněžená  vánoční zelenina

Zasněžená vánoční zelenina

Po svátečním hodování je třeba se zase pomalu dostat do normálu. Čím se tedy zasytit? ...
Zdravě a chutně /20.12.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu