Reklama
Brokolicové srdce
Fotogalerie:

Brokolicové srdce

Koláč chutná i studený, třeba jako svačina.
Lukáš Bernatík, Havířov

Ingredience

  • 1 balení těsto listové
  • 200 g slanina anglická
  • 300 g brokolice
  • 2 vejce
  • olej olivový
  • 100 g sýr strouhaný

Doba přípravy

45 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těsto rozválíme a pak vytvarujeme do podoby srdce. Na pekáčku osmahneme anglickou slaninu (pokud použijeme šunku, jen ji nakrájíme), přidáme na páře uvařenou brokolici a přimícháme rozklepnutá vejce.
  2. Tuto brokolicovou míchanici rozložíme na těsto, pokapeme olivovým olejem a dáme zapéct do trouby. Těsně před dokončením posypeme sýrem a ještě dopečeme dorůžova.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Penne s cuketou

Penne s cuketou

Tento letně svěží pokrm jsme prvně s manželkou okusili na dovolené. Tak nám zachutnal, ...
Zdravě a chutně /23.11.10
Bramborové placky se špenátem

Bramborové placky se špenátem

Jaro ťuká na dveře, ale doma ve sklepě mám ještě uskladněno poměrně velké ...
Zdravě a chutně /20.06.08
Vločkové placky

Vločkové placky

Jsou rychle hotové a chuťově vynikající.
Bohumil Heneberk, Mikulášovice
Zdravě a chutně /17.05.11
Těstoviny s kuřecím masem a ananasem

Těstoviny s kuřecím masem a ananasem

Tento salát miluje celá naše rodina.

Dagmar Blahová, Tišnov

Zdravě a chutně /09.06.13
Kuskus à la caprese

Kuskus à la caprese

Podle receptu

Zuzany Dolínkové z Děčína

Zdravě a chutně /19.06.19
Zadělávané sójové kostky

Zadělávané sójové kostky

Po masových dnech přijde vhod sója.

Petra Slováčková, Dolní Jasenka

Zdravě a chutně /29.01.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu