Reklama
Brokolicová sekaná
Fotogalerie:

Brokolicová sekaná

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Ingredience

  • 1 brokolice
  • dle potřeby sůl
  • 500 g drůbeží sekané
  • dle potřeby strouhanka
  • 1 vejce
  • 3 stroužky česneku
  • podle chuti majoránka
  • trocha drůbežího vývaru

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici rozdělíme na růžičky a dobře omyjeme. Stonek odkrojíme a jednotlivé růžičky brokolice povaříme v osolené vodě.

  2. Po vychladnutí pokrájíme na kostičky a smícháme s drůbeží sekanou.

  3. Přidáme strouhanku, vejce, prolisovaný česnek i majoránku a vytvoříme šišku. Dáme péct ve vyhřáté troubě, při pečení sekanou občas podlijeme vývarem. Pečeme asi 1 hodinu.

Pošli recept! - Speciál - Maso (3.2.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné pupky

Plněné pupky

Vegetariánská obměna knedlíků s uzeným. Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /19.03.14
Makrela v uzené šunce

Makrela v uzené šunce

Výhodou je, že se vše  peče v jedné míse.

Václav Bruna, Praha

Zdravě a chutně /26.12.14
Smažené celerové řízečky

Smažené celerové řízečky

Dočetla jsem se, že při pravidelné konzumaci celeru se prokazatelně zvyšuje sexuální ...
Zdravě a chutně /21.07.08
Treska v papilotě

Treska v papilotě

Zdraví v jednom balíčku

Podle receptu Radany Polákové z Prahy

Zdravě a chutně /03.03.19
Jarní nákyp

Jarní nákyp

Nákyp proti jarní únavě. Pro více barev můžete přidat cuketu a žlutou papriku ...

Zdravě a chutně /01.06.13
Kořeněné kuřecí na špejli

Kořeněné kuřecí na špejli

Výborně se hodí třeba na zahradní posezení, kdy si hosté bez příboru neušpiní ...

Zdravě a chutně /07.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu