Reklama
Bramborový salát s makrelou
Fotogalerie:

Bramborový salát s makrelou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Se solí opatrně, makrela bývá dost slaná.

Andrea Janáková, Polička

Ingredience

  • 200 g zakysané smetany
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • trocha citronové šťávy
  • podle chuti sůl
  • trocha pepře
  • 2 (asi 550 g) uzené makrely
  • 250 g cherry rajčátek
  • 6 středně velkých brambor

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. V misce smícháme kysanou smetanu, bílý jogurt, citronovou šťávu, sůl a čerstvě mletý pepř. Uzenou makrelu pečlivě zbavujeme kůstek a kousky rybího masa přidáváme do misky k zakysané smetaně. Cherry rajčátka přepůlíme a přidáme také do směsi.

  2. Brambory uvaříme ve slupce a ještě teplé je oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme do
    směsi. Salát opatrně promícháme. Můžeme ho jíst teplý, ale výborný je i studený.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (20.11.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Papriky plněné kyselým zelím

Papriky plněné kyselým zelím

Jsou výborné i zastudena. Helena Součková, Humpolec
Zdravě a chutně /04.12.14
Sójové chilli con carne

Sójové chilli con carne

Pro milovníky ostřejších pokrmů.

Dana Procházková, Černá u Bohdanče

Zdravě a chutně /25.11.14
Cizrnová sekaná

Cizrnová sekaná

Je výživná a dá se udělat i z jiných luštěnin.
Eva Skoumalová, Lipník
Zdravě a chutně /29.12.10
Špenátové rizoto

Špenátové rizoto

Klasické je také dobré, ale mě ještě víc oslovila tato špenátová varianta.


Olga...

Zdravě a chutně /04.04.17
Čočková sekaná

Čočková sekaná

Můžeš ji jíst teplou i vychlazenou.
Šárka Medáčková, Děčín
Zdravě a chutně /24.10.08
Veganské  špenátové omelety

Veganské špenátové omelety

Kombinace špenátu a hub je velmi dobrá.

Eliška Peníšková, Dačice

Zdravě a chutně /26.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu