Ingredience
- 4 lžíce hrášek sterilizovaný
- 4 okurka kyselá
- 2 vejce vařená
- 1/4 celer
- 250 g majonéza
- 3 mrkev
- 1 cibule
- 1 kg brambory vařené
- 2 lžíce hořčice
- 1 petržel
- 250 g bulgur
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Bulgur uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Brambory a vejce nakrájíme na drobné kostičky. Mrkev, celer a petržel uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme vychladnout a spolu s okurkami a cibulí nakrájíme na kostičky. Vše důkladně promícháme, přidáme hrášek, sůl, hořčici, pepř a majolku. Salát necháme proležet alespoň 4 hodiny v ledničce a můžeme podávat.