Reklama
Boloňská omáčka se sójou
Fotogalerie:

Boloňská omáčka se sójou

Aneta Gazdová
Aneta Gazdová
Sušice

Boloňské špagety trochu jinak.Výborná pikantní omáčka od mého táty.

Aneta Gazdová, Sušice

Ingredience

  • 1 menší cibule
  • 4 lžíce olej slunečnicový
  • 2 lžičky oregáno
  • 1/2 lžičky pepř
  • 2 stroužky česnek
  • 1 balení sójový granulát
  • 2-3 lžíce kečup ostrý

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji lehce osmahněte cibuli, přidejte 2-3 lžíce kečupu, oregáno, pepř a chvilku povařte.
  2. Sójový granulát vařte 20 minut v zeleninovém bujónu.
  3. Vše smíchejte a přidejte prolisovaný česnek. Omáčka na špagety je hotová.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z opečené zeleniny

Salát z opečené zeleniny

Místo čerstvého tymiánu dej do salátu dobromysl. Iva Jahodová, Olomouc
Zdravě a chutně /18.08.16
Chřestový salát

Chřestový salát

Je výborný z bílého i ze zeleného chřestu.

Aneta Jankovská, Žďár nad ...

Zdravě a chutně /02.06.15
Krůtí plátky  na sušených rajčatech

Krůtí plátky na sušených rajčatech

Drůbež považuji za nejzdravější maso. Připravuji ji na olivovém oleji.
Olga Lísková,...
Zdravě a chutně /29.06.13
Salát s hlívou ústřičnou

Salát s hlívou ústřičnou

Zajímavá kombinace chutí, která zaujme.

Štěpánka Hlásná, Příbram

Zdravě a chutně /09.06.15
Placky  z řepy

Placky z řepy

Nemohu jíst brambory, co ale dělat, když mám chuť na bramboráky, které miluji?

Jana ...

Zdravě a chutně /15.04.15
Zapékané ředkvičky s brambory

Zapékané ředkvičky s brambory

Proč by se měly ředkvičky dávat jen do salátu?
Helena Čížková, Sokolov
Zdravě a chutně /13.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu