Reklama
Boloňská omáčka se sójou
Fotogalerie:

Boloňská omáčka se sójou

Aneta Gazdová
Aneta Gazdová
Sušice

Boloňské špagety trochu jinak.Výborná pikantní omáčka od mého táty.

Aneta Gazdová, Sušice

Ingredience

  • 1 menší cibule
  • 4 lžíce olej slunečnicový
  • 2 lžičky oregáno
  • 1/2 lžičky pepř
  • 2 stroužky česnek
  • 1 balení sójový granulát
  • 2-3 lžíce kečup ostrý

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji lehce osmahněte cibuli, přidejte 2-3 lžíce kečupu, oregáno, pepř a chvilku povařte.
  2. Sójový granulát vařte 20 minut v zeleninovém bujónu.
  3. Vše smíchejte a přidejte prolisovaný česnek. Omáčka na špagety je hotová.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékané ředkvičky s brambory

Zapékané ředkvičky s brambory

Proč by se měly ředkvičky dávat jen do salátu? Helena Čížková, Sokolov
Zdravě a chutně /13.05.13
Domácí jogurt

Domácí jogurt

Od té doby, co jsem ho ochutnala, mi kupované nechutnají.
Leona Sodomková, Brno ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Lososové závitky s pažitkovým krémem

Lososové závitky s pažitkovým krémem

Filety musí být bez kůže.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /12.07.14
Bylinkové placičky s rajčatovým salátem

Bylinkové placičky s rajčatovým salátem

Díky koření jsou báječně voňavé.

Renata Vlasáková, Slavonice

Zdravě a chutně /28.09.14
Zapečené brambory s rukolou a sýrem cottage

Zapečené brambory s rukolou a sýrem cottage

Jednoduchá jarní dobrota.

Lucie Dolejší, Kroměříž

Zdravě a chutně /27.03.15
Cuketové soudky

Cuketové soudky

Přímo se rozplývají na jazyku, jsou úžasné!

Monika Bílková, Ostrava

Zdravě a chutně /01.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu