Reklama
Bezmasá čína
Fotogalerie:

Bezmasá čína

Dana Janků
Dana Janků
Zábřeh
Pro ty, kteří mají rádi maso, můžeme do zeleninové směsi přimíchat kousky osmaženého kuřecího masa.
Dana Janků, Zábřeh

Ingredience

  • 200 g žampiony
  • 2 ks paprika
  • 2 ks rajčata
  • 1 ks pórek
  • 1 ks cibule
  • 2 lžíce sojová omáčka
  • 2 lžíce olej
  • podle chuti paprika sladká mletá
  • špetka chilli
  • 1 lžíce solamyl
  • podle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony nakrájíme na plátky, pórek na kolečka, papriku na nudličky a cibuli nadrobno. Nakrájenou zeleninu smícháme v míse.
  2. Směs zalijeme nálevem, který jsem si připravili ze sójové omáčky, oleje, sladké papriky, chilli koření, soli a solamylu.
  3. Mísu přikryjeme víkem a dáme na noc do lednice.
  4. Druhý den zprudka osmahneme na oleji. Podáváme s rýží.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zdravý cuketový nákyp

Zdravý cuketový nákyp

Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /01.08.18
Zeleninová rychlovka

Zeleninová rychlovka

Když je lednice prázdná, dej si zeleninku.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Zdravě a chutně /27.03.13
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst.
Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
Šmakounova pomazánka

Šmakounova pomazánka

Zkuste ji připravit jako zdravou svačinku.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /27.05.12
Papriková cizrna

Papriková cizrna

Často peču domácí chleba a ten je k omáčce úplně nejlepší. Dobrá je také s ...

Zdravě a chutně /08.11.17
Pražma s jablečným salátkem

Pražma s jablečným salátkem

Marika Kubešová, Hlinsko

Zdravě a chutně /01.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu