Reklama
Bezlepkové lasagne
Fotogalerie:

Bezlepkové lasagne

Kateřina Gajová

Brno

Na omáčku můžeš použít i čerstvá rajčata.

  Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • trocha olivového oleje
  • 1 stroužek česnek
  • 1 chilli paprička
  • 1 plechovka sekaná rajčata
  • trocha soli a pepře
  • pár nasekaných lístků čerstvá bazalka
  • 1 malá dýně hokaido
  • špetka muškátového oříšku
  • 150 g mozarella
  • 1 hrst strouhaný parmazán

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme česnek a papričku, přidáme rajčata, osolíme, opepříme a vmícháme bazalku.

  2. Dýni pokrájíme na tenké plátky. Do pekáčku skládáme vrstvu dýně, poprášíme muškátovým oříškem, přidáme omáčku, natrhanou mozzarellu a stejně i druhé patro. Zakončíme opět dýní, pokapeme olejem a pečeme 35 minut při 200 °C. Na posledních pět minut posypeme povrch parmazánem.

Pošli recept! 10/2013 (2.9.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohankové sušenky

Pohankové sušenky

Tyto sušenky jsou skutečně výborným bezlepkovým mlsáním. Iva Šímová, Čáslavice ...
Zdravě a chutně /19.03.10
Kakaová müsli kaše

Kakaová müsli kaše

Často mě honí mlsná, a když nemám po ruce žádnou sladkost, vařím kaši.
Žaneta ...
Zdravě a chutně /28.02.10
Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

Lehká a chutná večeře plná cenných vitaminů. Patří k mým oblíbeným.
...
Zdravě a chutně /14.11.08
Pan losos opálený dobronzova

Pan losos opálený dobronzova

Hořkosladká japonská specialita.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /08.12.13
Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

Toto jednoduché jídlo je levné a hned hotové.
Veronika Šebíková, ...
Zdravě a chutně /18.08.09
Lahodný kuřecí salát

Lahodný kuřecí salát

Nejlépe chutná v horkém létě, dobře vychlazený.
Alena Juricová, Lomnice nad Popelkou
Zdravě a chutně /14.04.12
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama