Reklama
Bezlepkové lasagne
Fotogalerie:

Bezlepkové lasagne

Kateřina Gajová

Brno

Na omáčku můžeš použít i čerstvá rajčata.

  Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • trocha olivového oleje
  • 1 stroužek česnek
  • 1 chilli paprička
  • 1 plechovka sekaná rajčata
  • trocha soli a pepře
  • pár nasekaných lístků čerstvá bazalka
  • 1 malá dýně hokaido
  • špetka muškátového oříšku
  • 150 g mozarella
  • 1 hrst strouhaný parmazán

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme česnek a papričku, přidáme rajčata, osolíme, opepříme a vmícháme bazalku.

  2. Dýni pokrájíme na tenké plátky. Do pekáčku skládáme vrstvu dýně, poprášíme muškátovým oříškem, přidáme omáčku, natrhanou mozzarellu a stejně i druhé patro. Zakončíme opět dýní, pokapeme olejem a pečeme 35 minut při 200 °C. Na posledních pět minut posypeme povrch parmazánem.

Pošli recept! 10/2013 (2.9.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chřestový krém

Chřestový krém

Jako příloha se hodí toastový chléb. Jaroslava Tůmová, Svitavy
Zdravě a chutně /14.03.16
Švédský okurkový salátek

Švédský okurkový salátek

Skvělá a zdravá směs v jemné zálivce.

Lenka Novotná, Jindřichův Hradec

Zdravě a chutně /13.07.16
Kapr po jesenicku

Kapr po jesenicku

Polož ho na lůžko z listových salátů.

Jiří Malát, Chomutov


Zdravě a chutně /16.12.15
Vegetariánská sekaná

Vegetariánská sekaná

S bramborami můžeš zapéct cokoliv, přidej klidně i klobásku nebo jiný druh zeleniny. ...
Zdravě a chutně /03.01.12
Brambory zapečené s cuketou a smetanou

Brambory zapečené s cuketou a smetanou

Můžeš přidat mleté maso nebo šunku.

Františka Pelcová, Strakonice

Zdravě a chutně /11.08.16
Domácí těstoviny

Domácí těstoviny

Připrav si zdravou polévkovou zavářku!
Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /19.08.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu