Reklama
Bezlepkové kokosové řezy
Fotogalerie:

Bezlepkové kokosové řezy

Iveta Šedivá

České Budějovice
Spojení se šlehačkou je bezkonkurenční.
Iveta Šedivá, České Budějovice

Ingredience

  • Těsto:
  • 2 vejce
  • špetka sůl
  • 1 hrnek cukr moučkový
  • 2 hrnky mouka bezlepková
  • 1 hrnek mléko
  • 1 prášek do pečiva
  • Ostatní:
  • 1 hrnek kokos strouhaný
  • 1 hrnek cukr krupice
  • 1-2 šlehačka

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Našleháme vejce‚ sůl‚ cukr. Přidáme olej‚ mouku‚ mléko‚ prášek do pečiva.
  2. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Posypeme směsí kokosu a cukru a dáme péct asi na půl hodiny hezky dorůžova na 180 oC. V troubě přikryjeme alobalem‚ aby kokos nezhořkl.
  3. Hned po upečení nalijeme na horkou buchtu šlehačku a necháme vychladnout.

Pošli recept! - Speciál - Sladké recepty (19.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s brokolicí II

Těstoviny s brokolicí II

K tomuto jídlu se nejvíc hodí kupa čerstvé zeleniny. Monika Vosolsobě, Praha 10
Zdravě a chutně /31.10.08
Krůtí plátky s jarní zeleninou

Krůtí plátky s jarní zeleninou

Klasické české omáčky nemám moc v lásce. Ne že bych si musela hlídat váhu, ale ...
Zdravě a chutně /09.03.09
Rajčata plněná cizrnou

Rajčata plněná cizrnou

Máš-li čas, uvař si klasickou cizrnu den předem.

Vlasta Stryková, Vsetín

Zdravě a chutně /01.12.14
Feta s šalvějovým přelivem

Feta s šalvějovým přelivem

Osmažená šalvěj krásně křupe a zcela změní své aroma.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /21.03.13
Pikantní krůtí maso na zelenině

Pikantní krůtí maso na zelenině

Pikantní až pálivé maso.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /25.10.12
Rychlá směs z naklíčené cizrny

Rychlá směs z naklíčené cizrny

Vitaminy můžeš doplnit třeba chutnou cizrnou.
Lenka Danišová, Jirkov
Zdravě a chutně /11.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu