Reklama
Barevný kuskus
Fotogalerie:

Barevný kuskus

Simona Hopfingerová

Praha
Kuskus mám ráda hlavně proto, že se dá připravit pokaždé jinak.
Simona Hopfingerová, Praha

Ingredience

  • kari
  • 1 smetana zakysaná
  • 200 g mrkev
  • 250 g kuskus
  • 200 g brokolice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Kuskus uvaříme dle návodu. V páře necháme změknout baby karotku s brokolicí. Pak je pokrájíme na menší kousky a smícháme s měkkým kuskusem. Dle chuti přidáme karí koření. Na talíři dozdobíme směs kuskusu a zeleniny zakysanou smetanou.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené brambory se žampiony

Pečené brambory se žampiony

Jednoduchá lehká večeře, nebo luxusní příloha. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem -...
Zdravě a chutně /27.02.13
Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Lanýžový olej se dá koupit v lahůdkářství.

Nikol Řeháková, Nový Jičín

Zdravě a chutně /19.07.15
Banánovo-makový koláč

Banánovo-makový koláč

Moc zdravý a také moc dobrý moučník.

Eva Červenková, Praha

Zdravě a chutně /01.02.17
Okurky dušené na estragonu

Okurky dušené na estragonu

Estragon hojně používají Francouzi.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /10.08.16
Pečená zelenina s kuskusem

Pečená zelenina s kuskusem

Pokud je na pultech obchodu čerstvá zelenina, nikdy nezapomenu koupit pár kousků. ...
Zdravě a chutně /20.01.10
Polenta se sušenými rajčaty

Polenta se sušenými rajčaty

Připravit polentu není nic složitého.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /11.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu