Reklama
Barevné rybí krokety
Fotogalerie:

Barevné rybí krokety

Nina Kovářová

Plzeň
Výborné jídlo pro děti – vypadají lákavě, jsou chutné a zdravé.
Nina Kovářová, Plzeň

Ingredience

  • 500 g rybí filé
  • 2 ks bobkový list
  • 5 ks nové koření
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 ks pórek
  • 1/2 paprika červená
  • 3 řapíky celer
  • 2 lžíce olej
  • 1 ks vejce
  • strouhanka dle potřeby
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Rybí filé omyjeme a dáme vařit spolu s bobkovými listy, novým kořením, celým pepřem a trochou soli do vody asi na 15 minut.
  2. Pórek nakrájíme na malé kousky, papriku a řapíky celeru na drobné kostičky. Zeleninu orestujeme na oleji ochutíme solí a pepřem. Necháme lehce vychladnout.
  3. Uvařenou rybu slijeme a rozmačkáme vidličkou. Přidáme zeleninu, vejce a strouhanku a všechny suroviny promícháme.
  4. Ze směsi tvoříme malé kuličky, které osmažíme ve větším množsví oleje.
  5. Podáváme s bramborem.

Pošli recept! - Speciál - Jarní recepty (22.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nadýchaná tvarohová pomazánka

Nadýchaná tvarohová pomazánka

Rychlá svačinka, kterou máme rádi. Alena Havlíčková, Jičín
Zdravě a chutně /23.07.10
Zdravá večeře

Zdravá večeře

Ploché nudle se s kousky masa dobře doplňují. 

Renata Dvořáková, ...

Zdravě a chutně /04.09.16
Čekankové puky s ricottou

Čekankové puky s ricottou

Nenáročné zeleninové jídlo, po němž nepřibereš.

Jiří Hudec, Prachatice

Zdravě a chutně /03.04.14
Batátové kuličky

Batátové kuličky

Netradiční recept na zdravou pochoutku.

Eva Červenková, Praha

Zdravě a chutně /17.12.15
Okouní rizoto

Okouní rizoto

Maso z okouna je velmi  vyhledávané.

Ivo Novák, Strašice

Zdravě a chutně /05.11.13
Zapečené krabí tyčinky

Zapečené krabí tyčinky

Tento jednoduchý a rychlý recept děláme u nás doma s velice rádi. Vedou u nás totiž ...
Zdravě a chutně /30.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu