Reklama
Barevná směs zapečená s mozzarellou
Fotogalerie:

Barevná směs zapečená s mozzarellou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Bezva jako příloha k masu, samotná nebo třeba jen s pečenými nebo vařenými brambory. 

Dagmar Hahnová, Praha

Ingredience

  • trocha olivového oleje
  • 1 větší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 cuketa
  • 4 rajčata
  • 1 červená peprika
  • podle potřeby sůl
  • 1 mozzarella
  • 1 smetana ke šlehání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Na troše olivového oleje orestujeme cibuli společně s plátky česneku. Cuketu oloupeme a nakrájíme na kousky, stejně tak i rajčata a papriku. 

  2. 2. Všechnu zeleninu dáme do pekáčku, promícháme, osolíme a posypeme nakrájenou mozzarellou. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 200°C asi 15 minut. Pak zalijeme šlehačkou a necháme dopéct dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Cukety, rajčata a dýně (19.8.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králičí filety na zelenině

Králičí filety na zelenině

Jemné králičí maso patří k nejzdravějším potravinám. Dnes ho naštěstí ...
Zdravě a chutně /23.01.10
Králík v mrkvi

Králík v mrkvi

Králičí maso je opravdu velice zdravé.
Daša Poláková, Žďár nad Sázavou
Zdravě a chutně /03.11.08
Rajčata pečená s toasty

Rajčata pečená s toasty

Večeře, které nikdo neodolá.

Anna Poláková, Kolín

Zdravě a chutně /21.05.16
Zapečené kedlubny

Zapečené kedlubny

Po tomhle jídle tě žaludek určitě tlačit nebude. Podávej posypané čerstvými ...

Zdravě a chutně /17.12.12
Mangold s kuřecím masem

Mangold s kuřecím masem

Mangold je vzhledem i chutí podobný špenátu, můžeš je v receptu zaměnit.

Kateřina ...

Zdravě a chutně /15.09.16
Karbanátky z čočky a ořechů

Karbanátky z čočky a ořechů

Daniela Moravcová, Holešov

Zdravě a chutně /23.11.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu