Můžeš použít jakoukoliv zeleninu, maso nebo sýr.
Jana Novotná, Plzeň
Ingredience
- 6-8 ks vejce
- 200 ml mléko
- 40 g parmazán
- sůl podle chuti
- trocha pepře
- 1 lžíce olivový olej
- 1 cibule
- 200 g mražený špenát
- 1 stroužek česnek
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Troubu předehřeme na teplotu 200 °C. V míse rozmícháme vejce, přidáme mléko, parmazán, sůl a pepř. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět.
-
Pak přidáme špenát a prolisovaný česnek, podusíme. Přilijeme vaječnou směs a bez míchání dáme směs do trouby. Pečeme asi 15–20 minut, dokud není frittata hotová. Můžeme podávat.