Reklama
Ananasový vůz
Fotogalerie:

Ananasový vůz

Eva Tomaníková

Holešov
V době svátků se dá ananas levně koupit.
Eva Tomaníková, Holešov

Ingredience

  • 2 ananas
  • 500 g víno hroznové
  • 2 špejle

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

140 Kč

Postup přípravy

  1. Jeden ananas rozkrojíme na půl a vybereme jeho vnitřek. Druhý ananas nakrájíme na kolečka (o tloušťce minimálně 1 cm).
  2. Rozpůlený ananas propíchneme špejlí a nasadíme na ni nakrájená kolečka z druhého ananasu (stejně to uděláme u obou půlek ananasu).
  3. Hrozny důkladně umyjeme a obereme. Zbylý ananas nakrájíme na kostky a spolu s hrozny naaranžujeme do půlek ananasu.

    TIP: Je to výborné mlsání třeba k šampaňskému.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Okurky dušené na estragonu

Okurky dušené na estragonu

Estragon hojně používají Francouzi. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /10.08.16
Pražma s citronem a bylinkami

Pražma s citronem a bylinkami

Díky tomu, že rybu budeš grilovat v alobalu, zůstane šťavnatá.

Lucie Hrušková, ...

Zdravě a chutně /23.06.17
Pohankový dezert

Pohankový dezert

Upeč své rodince vynikající moučník.
Jiřina Klimešová, Olešná u Hořovic
Zdravě a chutně /09.04.09
Salát z červené řepy II

Salát z červené řepy II

Saláty jsou stálicí v našem jídelníčku, ani o svátcích si neumím představit den bez ...
Zdravě a chutně /03.11.08
Kedlubnový nákyp se šunkou

Kedlubnový nákyp se šunkou

Pokud máš domácí kedlubny, přidej do nákypu pár nasekaných mladých listů. ...

Zdravě a chutně /14.05.16
Lasagne

Lasagne

Jejich příprava je složitá jen na první pohled.
Pavlína Ausbergerová, České ...
Zdravě a chutně /09.03.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu