Reklama
Reklama

Další články:

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Zelenina je na našem stole vždycky vítaná, maso jíme jen občas. Ludmila Smítková, Znojmo
Zdravě a chutně /11.05.17
 
Mozzarellové carpaccio s ananasem

Mozzarellové carpaccio s ananasem

Tato snídaně tě opravdu nastartuje na celý den. Nejvíc si pochutnáš, pokud přidáš plátek kváskového chleba.
Zdravě a chutně /03.06.17
 
Veganské  špenátové omelety

Veganské špenátové omelety

Kombinace špenátu a hub je velmi dobrá. Eliška Peníšková, Dačice
Zdravě a chutně /26.11.14
 
Fazolová  polévka se švestkami

Fazolová polévka se švestkami

Nenech se odradit nezvyklou kombinací surovin. Zdeňka Polanská, Vsetín
Zdravě a chutně /28.10.16
 
Dušičková svačinka

Dušičková svačinka

Miluše Doubrová, Chrudim
Zdravě a chutně /20.10.18
 
Dušené ředkvičky s tvarůžky

Dušené ředkvičky s tvarůžky

Tahle voňavá pochoutka s pikantní zeleninkou prostě nemá chybu. Ondřej Dráteník, Litomyšl
Zdravě a chutně /31.12.12
 
Orecchiette s restovanou zeleninou

Orecchiette s restovanou zeleninou

Něco na způsob báječného těstovinového salátu, jen v tepelné úpravě. Jaroslava Stenbauerová, Heřmanův Městec
Zdravě a chutně /24.04.17
 
Papriková cizrna

Papriková cizrna

Často peču domácí chleba a ten je k omáčce úplně nejlepší. Dobrá je také s knedlíkem nebo rýží. Andrea Vávrová, Turnov
Zdravě a chutně /08.11.17
 
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu Evy Dostálkové z Humpolce
Zdravě a chutně /05.03.19
 
Salát z červené čočky

Salát z červené čočky

Pokud ho ozdobíš nakrájeným jablkem, bude salát příjemně osvěžující. Vladimír Bruna, Praha
Zdravě a chutně /10.10.16
 
Rajčatové karbanátky

Rajčatové karbanátky

Svěží karbanátky ze šťavnatých rajských jablíček jsou vhodné i pro vegetariány. Alena Štrougalová, Neštěmice
Zdravě a chutně /27.07.17
 
Salát z mladého zelí

Salát z mladého zelí

Hotový salát by se měl ještě nechat alespoň 30 minut proležet v lednici, aby se chutě prolnuly. Majka Hrbáčková, Česká Lípa
Zdravě a chutně /29.07.17
 
Grilovaná kukuřice

Grilovaná kukuřice

Bylinkové máslo se hodí k zelenině i k masu. Kamila Vavříková, Praha
Zdravě a chutně /30.07.17
 
Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín
Zdravě a chutně /02.03.19
 
Sójové chilli con carne

Sójové chilli con carne

Pro milovníky ostřejších pokrmů. Dana Procházková, Černá u Bohdanče
Zdravě a chutně /25.11.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 122

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama