Reklama

Další články:

Krůtí kostky v bulguru

Krůtí kostky v bulguru

Druh a množství použité zeleniny záleží jen na tvé chuti a fantazii. Kristýna Válová, Ústí nad Labem
Zdravě a chutně /05.11.16
 
Domácí bagety a pomazánka z mrkve

Domácí bagety a pomazánka z mrkve

Děti domácí bagetky milují, vždycky je peču z dvojité dávky. Zeleninová pomazánka je zasepříjemně svěží. Martina Hrubá, Tábor
Zdravě a chutně /19.05.14
 
Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Když není hrachová sezona, použij mražený. Martina Kadlečková, Strakonice
Zdravě a chutně /23.07.17
 
Pečené placičky z bulguru

Pečené placičky z bulguru

Pokud je to jen trochu možné, smažení se vyhýbám. Pečení je rozhodně zdravější. Zuzana Drbohlavová, Brno
Zdravě a chutně /20.01.17
 
Koláč ze špaldové mouky

Koláč ze špaldové mouky

Díky špaldové mouce s jemnou oříškovou chutí je mnohem výživnější. Ivana Černá, Praha
Zdravě a chutně /29.01.17
 
Portobello s kuskusem

Portobello s kuskusem

Podávej jako předkrm nebo lehký hlavní chod. Terezie Vachová, Praha
Zdravě a chutně /19.05.14
 
Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Fenykl je vynikající při potížích s trávením. Pavla Zvoníčková, Rakovník
Zdravě a chutně /18.05.14
 
Cizrnový salát se zeleninou

Cizrnový salát se zeleninou

osvěžující salát s cizrny a čerstvé zeleniny, doplňuje smetanová zálivka s česnekem.
Zdravě a chutně /30.07.17
 
Banánovo-kakaový koláč

Banánovo-kakaový koláč

Chutný a bez lepku Karolína Peterová, Praha
Zdravě a chutně /30.09.19
 
Rukolový salát s lososem

Rukolový salát s lososem

V sezoně je lepší čerstvý chřest, který stačí jen krátce povařit.  Alžběta Drkolová, Teplice
Zdravě a chutně /11.03.17
 
Bezlepkové lasagne

Bezlepkové lasagne

Na omáčku můžeš použít i čerstvá rajčata.   Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /19.11.14
 
Kedlubnové zelí s noky

Kedlubnové zelí s noky

Je to osvědčená rychlovka, zdravá a dobrá. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /30.12.12
 
Bezlepkové  knedlíky

Bezlepkové knedlíky

Jsou měkké a krásně nadýchané. Ivana Černá, Praha
Zdravě a chutně /15.10.16
 
Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangas v palačinkovém těstíčku

Rybí filet zapečený ve vaječném těstíčku.
Zdravě a chutně /17.04.17
 
Celerový salát s vejci a kuřecím masem

Celerový salát s vejci a kuřecím masem

Pokud vynecháš kuřecí maso, můžeš si na salátu pochutnat i v období půstu. Adéla Hukalová, Nymburk
Zdravě a chutně /27.03.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 4 z 125

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu