Reklama

Další články:

Papriková cizrna

Papriková cizrna

Často peču domácí chleba a ten je k omáčce úplně nejlepší. Dobrá je také s knedlíkem nebo rýží. Andrea Vávrová, Turnov
Zdravě a chutně /08.11.17
 
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu Evy Dostálkové z Humpolce
Zdravě a chutně /05.03.19
 
Salát z červené čočky

Salát z červené čočky

Pokud ho ozdobíš nakrájeným jablkem, bude salát příjemně osvěžující. Vladimír Bruna, Praha
Zdravě a chutně /10.10.16
 
Dýňový hummus

Dýňový hummus

Martina Bednaříková, Slušovice
Zdravě a chutně /23.09.19
 
Rajčatové karbanátky

Rajčatové karbanátky

Svěží karbanátky ze šťavnatých rajských jablíček jsou vhodné i pro vegetariány. Alena Štrougalová, Neštěmice
Zdravě a chutně /27.07.17
 
Salát z mladého zelí

Salát z mladého zelí

Hotový salát by se měl ještě nechat alespoň 30 minut proležet v lednici, aby se chutě prolnuly. Majka Hrbáčková, Česká Lípa
Zdravě a chutně /29.07.17
 
Grilovaná kukuřice

Grilovaná kukuřice

Bylinkové máslo se hodí k zelenině i k masu. Kamila Vavříková, Praha
Zdravě a chutně /30.07.17
 
Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín
Zdravě a chutně /02.03.19
 
Sójové chilli con carne

Sójové chilli con carne

Pro milovníky ostřejších pokrmů. Dana Procházková, Černá u Bohdanče
Zdravě a chutně /25.11.14
 
Cukety s masovou směsí

Cukety s masovou směsí

Podle receptu Věry Stachové z Jičína
Zdravě a chutně /24.06.19
 
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné. Podle receptu Petra Šípka z Prahy
Zdravě a chutně /12.11.18
 
Salát s jablkem a koprem

Salát s jablkem a koprem

Podává se jen tak nebo jako příloha k masu. Ivana Černá, Praha 
Zdravě a chutně /07.11.16
 
Fazolový hummus s koriandrem

Fazolový hummus s koriandrem

Klasický arabský pokrm, který voní po česneku. Lenka Prachařová, Příbram
Zdravě a chutně /26.11.13
 
Celerové lasagne

Celerové lasagne

Podle receptu Magdy Císařové z Kroměříže
Zdravě a chutně /24.06.19
 
Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Podle receptu Jiřiny Vodičkové z Říčan
Zdravě a chutně /26.03.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 9 z 124

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama