Reklama

Další články:

Papriková cizrna

Papriková cizrna

Často peču domácí chleba a ten je k omáčce úplně nejlepší. Dobrá je také s knedlíkem nebo rýží. Andrea Vávrová, Turnov
Zdravě a chutně /08.11.17
 
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu Evy Dostálkové z Humpolce
Zdravě a chutně /05.03.19
 
Salát z červené čočky

Salát z červené čočky

Pokud ho ozdobíš nakrájeným jablkem, bude salát příjemně osvěžující. Vladimír Bruna, Praha
Zdravě a chutně /10.10.16
 
Dýňový hummus

Dýňový hummus

Martina Bednaříková, Slušovice
Zdravě a chutně /23.09.19
 
Rajčatové karbanátky

Rajčatové karbanátky

Svěží karbanátky ze šťavnatých rajských jablíček jsou vhodné i pro vegetariány. Alena Štrougalová, Neštěmice
Zdravě a chutně /27.07.17
 
Salát z mladého zelí

Salát z mladého zelí

Hotový salát by se měl ještě nechat alespoň 30 minut proležet v lednici, aby se chutě prolnuly. Majka Hrbáčková, Česká Lípa
Zdravě a chutně /29.07.17
 
Grilovaná kukuřice

Grilovaná kukuřice

Bylinkové máslo se hodí k zelenině i k masu. Kamila Vavříková, Praha
Zdravě a chutně /30.07.17
 
Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín
Zdravě a chutně /02.03.19
 
Sójové chilli con carne

Sójové chilli con carne

Pro milovníky ostřejších pokrmů. Dana Procházková, Černá u Bohdanče
Zdravě a chutně /25.11.14
 
Cukety s masovou směsí

Cukety s masovou směsí

Podle receptu Věry Stachové z Jičína
Zdravě a chutně /24.06.19
 
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné. Podle receptu Petra Šípka z Prahy
Zdravě a chutně /12.11.18
 
Salát s jablkem a koprem

Salát s jablkem a koprem

Podává se jen tak nebo jako příloha k masu. Ivana Černá, Praha 
Zdravě a chutně /07.11.16
 
Fazolový hummus s koriandrem

Fazolový hummus s koriandrem

Klasický arabský pokrm, který voní po česneku. Lenka Prachařová, Příbram
Zdravě a chutně /26.11.13
 
Celerové lasagne

Celerové lasagne

Podle receptu Magdy Císařové z Kroměříže
Zdravě a chutně /24.06.19
 
Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Podle receptu Jiřiny Vodičkové z Říčan
Zdravě a chutně /26.03.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 9 z 124

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama