Reklama
Reklama

Další články:

Salát z králíka

Salát z králíka

Jeho výborná chuť tě příjemně překvapí. Jaroslava Ptáčková, Turnov
Zdravě a chutně /21.01.10
 
Zapečené jáhly s tvarohem

Zapečené jáhly s tvarohem

Diabetici mohou použít dia kompot a sladidlo. Pavla Jurečková, Velká Polom
Zdravě a chutně /20.01.10
 
Pečená zelenina s kuskusem

Pečená zelenina s kuskusem

Pokud je na pultech obchodu čerstvá zelenina, nikdy nezapomenu koupit pár kousků. Prospívá našemu zdraví, linii a navíc se dá připravit na tisíc různých způsobů. Gabriela...
Zdravě a chutně /20.01.10
 
Čína z lilku

Čína z lilku

Variace na "čínu" chutná s lilkem výborně, je lehká a rychlá, vyzkoušej ji. Helena Roháčová, Most
Zdravě a chutně /13.01.10
 
Salát z řapíkatého celeru a dary lesa

Salát z řapíkatého celeru a dary lesa

Pokud máš ráda houby, zkus můj recept. Dalibor Marounek, Roudnice
Zdravě a chutně /13.01.10
 
Celerová polévka se žampiony

Celerová polévka se žampiony

Polévky zbožňujeme, o víkendu na stole nesmí chybět. Co se nesní k obědu, dáme si na večeři. Julie Jeníčková, Brno
Zdravě a chutně /10.01.10
 
Papriky s rajčatovou směsí

Papriky s rajčatovou směsí

Toto dobré jídlo stojí jen pár korun. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /10.01.10
 
Zapékané brambory

Zapékané brambory

Klasický recept jsem upravila. Blanka Beňušová, Příbice
Zdravě a chutně /09.01.10
 
Zapečené lilky

Zapečené lilky

Místo lilku můžeme použít i cukety. Julie Černá, e-mail
Zdravě a chutně /12.11.09
 
Sýrová roláda

Sýrová roláda

Připravuji ji vždy den dopředu, zmizí raz dva. Alena Skočdopolová, Jičín
Zdravě a chutně /12.11.09
 
Pikantní zelenina

Pikantní zelenina

Myslím, že ji ocení nejen vegetariáni. Kateřina Vlčková, Dubicko
Zdravě a chutně /19.12.09
 
Pangasius na kardamomu

Pangasius na kardamomu

Voňavé koření dodá rybě správnou chuť. Jana Šrámčíková, Ostrava
Zdravě a chutně /18.12.09
 
Zelenina z jedné pánve

Zelenina z jedné pánve

Tuhle typickou letní pochoutku vařím v sezoně velmi často, nesmí chybět například při grilování s přáteli. Přitom to není žádná věda, zvládne ji každý. Jiří Kischer,...
Zdravě a chutně /12.11.09
 
Tuňákový salát

Tuňákový salát

Tento recept mám od známých z Německa. Adéla Roudnická, Jablonné
Zdravě a chutně /19.12.09
 
Grilované špízy

Grilované špízy

Kuřecí maso a zelenina tvoří dokolané spojení. David Jílek, Praha
Zdravě a chutně /09.11.09
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 122

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama