Reklama
Reklama

Další články:

Dýňová směs pohankou a tofu

Dýňová směs pohankou a tofu

Zdravá a chutná večeře. Marta Kačíková, Strakonice
Zdravě a chutně /31.08.14
 
Tarhoňa s brokolicovou omáčkou

Tarhoňa s brokolicovou omáčkou

Tarhoňa sice vypadá drobně, ale velice zasytí. Veronika Marková, Český Těšín
Zdravě a chutně /02.09.14
 
Kuřecí maso s cizrnou a mrkvovými brambory

Kuřecí maso s cizrnou a mrkvovými brambory

Cizrna nebo-li římský hrách je spolu s červenou čočkou nejlépe stravitelná z luštěnin, proto je vhodná pro děti nebo lidi trpící špatným trávením. Veronika a Martin Kasíkovi,...
Zdravě a chutně /05.09.14
 
Rychlý salát s karamelizovanou cibulí a kozím sýrem

Rychlý salát s karamelizovanou cibulí a kozím sýrem

Výborná kombinace sladké cibule a aromatického kozího sýra. Lenka Bocková, Liberec
Zdravě a chutně /07.09.14
 
Těstoviny s lilkem a rajčaty

Těstoviny s lilkem a rajčaty

Lehce stravitelný oběd ze Středomoří. Jindra Ivanovová, Jindřichův Hradec
Zdravě a chutně /07.09.14
 
Kapr s rýží a paprikovou omáčkou

Kapr s rýží a paprikovou omáčkou

Nezvyklá kombinace ryby, omáčky a rýže tě překvapí. Lenka Bukáčková, Žďár nad Sázavou
Zdravě a chutně /12.09.14
 
Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Výborný oběd pro celou rodinu. Iveta Komosná, Perštejn
Zdravě a chutně /26.09.14
 
Mrkvová polévka s rajčaty

Mrkvová polévka s rajčaty

Výrazná chuť určitě zaujme. Jitka Pavlíčková, Strakonice
Zdravě a chutně /01.10.14
 
Rybí závitky

Rybí závitky

Ryba takto upravená je velice chutná. Hana Šátralová, Praha
Zdravě a chutně /04.10.14
 
Kuskus s dýní a rajčaty

Kuskus s dýní a rajčaty

Zdravý pokrm nejen pro vegetariány. Eva Červenková, Praha
Zdravě a chutně /11.10.14
 
Pečený struh s bylinkovou bagetou

Pečený struh s bylinkovou bagetou

Ryby jsou velice lehké a pro náš organismus prospěšné. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Zdravě a chutně /15.10.14
 
Sojový segedín s bramboráky

Sojový segedín s bramboráky

Skvělá alternativa české klasiky pro vegetariány. Iva Libová, Praha
Zdravě a chutně /19.10.14
 
Čočkový salát

Čočkový salát

Lze ho libovolně obměňovat. Marika Hradečná, Andělská Hora
Zdravě a chutně /18.10.14
 
Králičí játra s hlívou ústričnou

Králičí játra s hlívou ústričnou

Králičí maso je zdravé a musím uznat, že i játra jsou lahodná. Se zdravou houbou je to skvělá kombinace. Šárka Kejhoví, Vykáň
Zdravě a chutně /23.10.14
 
Kváskový ořechovo-špaldový chléb

Kváskový ořechovo-špaldový chléb

Špaldová mouka má lehce ořechovou chuť, spolu s vlašskými ořechy je to kombinace, kterou si zamilujete. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Zdravě a chutně /30.10.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 121 z 122

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama