Reklama

Další články:

Rychlý kompot

Rychlý kompot

Podle receptu Jany Luťanské z Třebíče
Zdravě a chutně /17.06.19
 
Nakládané zelí

Nakládané zelí

Používá se jako výborný salát nebo příloha. Olga Tůnová, Želetava
Zdravě a chutně /24.09.16
 
Treska v papilotě

Treska v papilotě

Zdraví v jednom balíčku Podle receptu Radany Polákové z Prahy
Zdravě a chutně /03.03.19
 
Sváča pro mlsouna

Sváča pro mlsouna

Lucie Morávková, Břeclav
Zdravě a chutně /14.09.19
 
Pečené papriky s mozzarellou

Pečené papriky s mozzarellou

Podle balkánské kuchyně Podle receptu Dominiky Rychtářové z Prahy
Zdravě a chutně /23.06.19
 
Špenátový hummus

Špenátový hummus

Eva Poláčková, Zlín
Zdravě a chutně /26.10.19
 
Pečený celer s hermelínem a ořechy

Pečený celer s hermelínem a ořechy

Pro milovníky celeru dokonalá lahůdka. Květa Kroupová, Ostrava
Zdravě a chutně /27.10.16
 
Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko
Zdravě a chutně /16.08.18
 
Kapr v rajčatové omáčce

Kapr v rajčatové omáčce

Nejlepší je, když je z vlastního úlovku. Josef Bartušek, Bítovčice
Zdravě a chutně /04.11.13
 
Bramboračka s dýní

Bramboračka s dýní

Nejlepší je s čerstvými lesními houbami. Andrea Jílková, Polička
Zdravě a chutně /27.10.16
 
Salát z pekingského zelí

Salát z pekingského zelí

Andrea Hrečková, Praha
Zdravě a chutně /22.06.19
 
Raioli plné zdraví

Raioli plné zdraví

Taštičky se dají plnit čímkoli, ale není nad zeleninu. Marie Čáslavská, Klatovy
Zdravě a chutně /21.04.17
 
Krůtí špíz s červenou čočkou

Krůtí špíz s červenou čočkou

Místo krůtího masa můžeš použít kuřecí.
Zdravě a chutně /09.06.17
 
Květáková polévka se sýrem

Květáková polévka se sýrem

Semínka dávám dýňová nebo slunečnicová. Líba Kučerová, Beroun
Zdravě a chutně /09.05.17
 
Pohankové palačinky se šunkou

Pohankové palačinky se šunkou

Palačinky budou nadýchané, když do těsta vmícháš trochu minerálky nebo kypřicího prášku. Roman Peterka, Klatovy
Zdravě a chutně /23.09.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 124

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama