Reklama
Ovesné sušenky se sezamem

Ovesné sušenky se sezamem

Můj přítel se po nich může utlouct. Dominika Caisová, Zlín
 
Těstovinový salát s rukolou

Těstovinový salát s rukolou

Většinou jej připravuji na svačinu. Martina Poláchová, Valašské Klobouky
Zdravě a chutně /02.02.17
Penne s olivami

Penne s olivami

Jsou moc dobré teplé, ale dají se podávat i jako salát zastudena. 

Jitka ...

Zdravě a chutně /01.02.17
Banánovo-makový koláč

Banánovo-makový koláč

Moc zdravý a také moc dobrý moučník.

Eva Červenková, Praha

Zdravě a chutně /01.02.17
 

Další články:

Vločkáče

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat. Petra Byronová, Mimoň
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního. Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Salát z cukety ‚‚cesarion‘‘

Zkus ho, máš-li chuť na něco pikantního. Karel Soušek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Makové mléko

Makové mléko

Podle lidových pověstí přivolává krásné sny. Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Makové mléko

Makové mléko

Podle lidových pověstí přivolává krásné sny. Bohumil Hynek, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských knih, ale podle fantazie, to mě baví nejvíc. Kateřina Horčicová, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských knih, ale podle fantazie, to mě baví nejvíc. Kateřina Horčicová, Praha
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst. Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst. Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
 
Pečené zelí

Pečené zelí

Kdo ho ochutnal, ten si liboval. Jiřina Pujarová, Klatovy
Zdravě a chutně /02.02.10
 
Pečené zelí

Pečené zelí

Kdo ho ochutnal, ten si liboval. Jiřina Pujarová, Klatovy
Zdravě a chutně /02.02.10
 
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Vyzkoušej neobvyklou polévku. Možná se stane tvou oblíbenou. Veronika Poláčková, Mýto
Zdravě a chutně /29.01.10
 
Severská ryba

Severská ryba

Je to jídlo jednoduché, rychlé i zdravé. Hana Doležalová, Třebíč
Zdravě a chutně /20.01.10
 
Králičí filety na zelenině

Králičí filety na zelenině

Jemné králičí maso patří k nejzdravějším potravinám. Dnes ho naštěstí můžeme běžně koupit. Jitka Smolková, Brno
Zdravě a chutně /23.01.10
 
Zelné hody

Zelné hody

Kdo má rád zeleninu, nezaváhá a udělá si tento dobrý salát. Eva Mikysková, Třebíč
Zdravě a chutně /23.01.10
 
pravevprodeji1703

Strana 1 z 106

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama