Reklama
Zeleninové lečo
Fotogalerie:

Zeleninové lečo

Monika Píšová

Litoměřice
Připrav si se mnou rychlou zdravou večeři.
Monika Píšová, Litoměřice

Ingredience

  • 2 cibule
  • 6 paprika
  • 6 rajčata
  • 2 lžíce olej
  • 250 g salám točený
  • 2 vejce
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti paprika pálivá
  • dle chuti chilli
  • dle chuti kmín
  • dle chuti majoránka
  • dle chuti česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájenou uzeninu a dozlatova opečeme.
  2. Přidáme nakrájenou papriku‚ podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Poté přidáme nakrájená rajčata a opět podusíme. Na závěr osolíme,okořeníme a přidáme vejce.Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Muffiny  se selským jogurtem

Muffiny  se selským jogurtem

Díky jogurtu jsou nejen zdravější, ale i vláčnější a mají jemnější chuť.  ...
Zdravě a chutně /10.11.16
Roláda  pro celiaky

Roláda pro celiaky

Nepečený zákusek potěší i lidi, kteří trpí nesnášenlivostí laktózy.
Jana ...
Zdravě a chutně /18.05.11
Pohanka s tofu a sýrem

Pohanka s tofu a sýrem

Alena Páclová, Náchod

Zdravě a chutně /28.03.18
‚‚Žemlofka‘‘ (žemlovka z tofu)

‚‚Žemlofka‘‘ (žemlovka z tofu)

Je to zdravější variace klasické pochoutky našich babiček.
Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /17.07.12
Jednohubky bez pečiva

Jednohubky bez pečiva

Tyto jednohubky jsou jednoduché, dietní a bezlepkové.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /01.09.08
Pohanková polévka

Pohanková polévka

Tuto polévku máme rádi jako hlavní jídlo.
Vlaďka Vicjanová, Kněževes
...
Zdravě a chutně /04.09.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu