Reklama
Zdravá sýrová pomazánka
Fotogalerie:

Zdravá sýrová pomazánka

Tereza Rosová
Tereza Rosová
Velké Meziříčí
Pomazánka je plná česneku, takže je velmi zdravá. Navíc se hodí i pro redukční dietu, protože v ní není moc tuku.

Ingredience

  • 250 g tvaroh nízkotučný
  • 150 g eidam 30 %
  • dle chuti česnek
  • mléko na rozředění

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Eidam nastrouhejte najemno a smíchejte s tvarohem.
  2. Přidejte utřený česnek a konzistenci upravte mlékem. Podávejte nejlépe s celozrnným pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ovesňáky

Ovesňáky

Podle mého receptu budeš mlsat zdravě. Renata Warzelová, Otrokovice
Zdravě a chutně /09.04.09
Omeleta s tofu

Omeleta s tofu

Podávej s listovým salátem.

Jitka Slavíčková, Zábřeh

Zdravě a chutně /07.04.14
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Dělávám si jej jako lehký oběd do práce.
Jitka Pavlíková, Strakonice
Zdravě a chutně /17.10.11
Kuskus po česku

Kuskus po česku

Kdo má rád kuskus, ten si pochutná.
Olga Valentová, Borotín
Zdravě a chutně /28.06.10
Zeleninové špízy

Zeleninové špízy

Vegetariáni nahradí slaninu kousky tofu.

Marta Krajáčová, Hodonín

Zdravě a chutně /20.06.17
Vejce v rajčatech

Vejce v rajčatech

Lehká, svěží svačinka, která je u nás, zvláště v sezoně rajčat, pořád na ...
Zdravě a chutně /28.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu