Reklama
Zapékaný pangasius v sýru
Fotogalerie:

Zapékaný pangasius v sýru

Vendula Pavlíková

Frenštát pod Radhoštěm
Dobře ‚‚maskovanou‘‘ rybu zbaští každý.
Vendula Pavlíková, Frenštát pod Radhoštěm

Ingredience

  • 2 pangasius filety
  • 250 g sýr tvrdý
  • 2 lžíce strouhanka
  • 100 g máslo
  • špetka sůl
  • trochu citronová šťáva

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filety pangasia alespoň mírně rozmrazíme, omyjeme a pokapeme citronovou šťávou. Jemně je osolíme a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.
  2. Sýr nastrouháme a polovinou posypeme filety. Pak na ně dáme dvě lžíce strouhanky, na ni pak zbylý sýr.
  3. Nakonec poklademe kousky másla a dáme do trouby zapéct. Pečeme při 200 °C, dokud povrch jídla nezrůžoví. Jako příloha se hodí brambory s petrželkou a tatarská omáčka.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kung-pao z Frýdku-Místku

Kung-pao z Frýdku-Místku

Toto levné a rychlé jídlo zvládne připravit i nezkušená kuchařka. ...
Zdravě a chutně /21.04.10
Bezlepkový tofu cheesecake

Bezlepkový tofu cheesecake

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /31.01.18
Carpaccio z řepy

Carpaccio z řepy

Osvěžující pochoutka nejen na léto.

Tatiana Veitová, Chomutov

Zdravě a chutně /16.04.15
Ovocný koktejl s jogurtem

Ovocný koktejl s jogurtem

Alena Všetičková, Zlín

Zdravě a chutně /15.09.19
Omeleta se zeleninou

Omeleta se zeleninou

Přidej zeleninu podle své chuti a obliby.

Romana Davídková, Plzeň

Zdravě a chutně /06.08.16
Tuňákový salát v košíčku

Tuňákový salát v košíčku

Myslím si, že vtipný nápad s toastovými muffiny ocení všechny kuchařky, které rády ...
Zdravě a chutně /17.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu