Reklama
Tvarohová pomazánka s mrkví a sýrem
Fotogalerie:

Tvarohová pomazánka s mrkví a sýrem

Kateřina Pysková
Kateřina Pysková
Brtnice

Lehká tvarohová dobrota.

Kateřina Pysková, Brtnice

Ingredience

  • 200 g měkký tvaroh
  • 150 g pomazánkové máslo
  • 1 mrkev
  • 50 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Mrkev a sýr nastouháme nahrubo. Postupně zapracujeme do tvarohu a nakonec zjemníme pomazánkovým máslem.

  2. Podáváme s pečivem.

    TIP : Do tvarohu můžeme přimíchat tak čerstvé nasekané bylinky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ozdobný meloun

Ozdobný meloun

Zářezy na okraji mají navodit představu koše. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /20.02.17
Ragú z tresky

Ragú z tresky

Nejen smažená ryba je dobrá. Já jsem na to přišla ve chvíli, kdy jsem obyčejnou tresku ...
Zdravě a chutně /14.12.08
Špaldová pochoutka

Špaldová pochoutka

Prostě mňamka!
Martina Polanová, Rakovník
Zdravě a chutně /27.09.11
Červená čočka na rozmarýnu

Červená čočka na rozmarýnu

Rozmarýn čočku krásně ovoní.

Dominika Zavřelová, Děčín

Zdravě a chutně /23.11.12
Sójové maso se žampiony

Sójové maso se žampiony

Podáváme s rýží nebo s těstovinami.
Ruth Šklíbová, Trutnov
Zdravě a chutně /27.10.11
Krůtí stehna na medu

Krůtí stehna na medu

Lahodná dietní pochoutka pro žhavé letní večery.
Martin Badjuic, Mladá Boleslav
...
Zdravě a chutně /09.11.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu