Reklama
Tvarohová pomazánka s mrkví a sýrem
Fotogalerie:

Tvarohová pomazánka s mrkví a sýrem

Kateřina Pysková
Kateřina Pysková
Brtnice

Lehká tvarohová dobrota.

Kateřina Pysková, Brtnice

Ingredience

  • 200 g měkký tvaroh
  • 150 g pomazánkové máslo
  • 1 mrkev
  • 50 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Mrkev a sýr nastouháme nahrubo. Postupně zapracujeme do tvarohu a nakonec zjemníme pomazánkovým máslem.

  2. Podáváme s pečivem.

    TIP : Do tvarohu můžeme přimíchat tak čerstvé nasekané bylinky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Citrusový  salát

Citrusový salát

Doslova vitaminová bomba. A také příjemné osvěžující mlsání. Dáváme si ho vždy s ...
Zdravě a chutně /10.04.13
Mašličky s tofu a uzeným sýrem

Mašličky s tofu a uzeným sýrem

Mám ráda zdravá jídla, těstoviny, tofu, špenát, sýr... V tomto receptu je vše ...

Zdravě a chutně /29.09.16
Pomazánka z droždí

Pomazánka z droždí

Droždí je zdravé v polévce i pomazánce.
Sylva Sedláková, Vsetín
Zdravě a chutně /08.01.09
Delikátní polévka z rajčat

Delikátní polévka z rajčat

Dokonalá chuť tě jistě nadchne.
Jiřina Blažejová, Žlutice
Zdravě a chutně /09.07.12
Cizrna s kuřecím masem

Cizrna s kuřecím masem

Jako mnoho ostatních žen po zimním přejídání podléhám panice z nabraných kil. Moje ...
Zdravě a chutně /04.06.13
Špaldový salát s tofu

Špaldový salát s tofu

Toto jídlo, bohaté na barvy i chutě, doporučuji.
Jana Fenclová, České Budějovice
...
Zdravě a chutně /10.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu