Reklama
Tofu salát
Fotogalerie:

Tofu salát

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Mám ráda lehká a zdravá jídla.
Tereza Mrowiecová, Karviná

Ingredience

  • 200 g tofu
  • 1 cibule červená
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 150 g majolka sójová
  • 100 g šunka
  • 50 g pórek

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Tofu nakrájíme nadrobno.Cibuli a pórek omyjeme‚ oloupeme a pokrájíme na malé kousky. Dáme do mísy.
  2. Šunku nakrájíme na kostičky a přidáme ke směsi.
  3. Nakonec vše osolíme, opepříme a zalijeme sójovou majolkou.
  4. Důkladně promícháme a necháme alespoň 3 hodiny odležet v ledničce.
  5. Servírujeme s celozrnným pečivem nebo rýžovými chlebíčky.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celozrnná buchta pro fit rána

Celozrnná buchta pro fit rána

Mlsat se dá i zdravě! To, že při dietách jsou recepty mnohem složitější a bez ...
Zdravě a chutně /02.06.17
Špaldový salát s tofu

Špaldový salát s tofu

Toto jídlo, bohaté na barvy i chutě, doporučuji.
Jana Fenclová, České Budějovice
...
Zdravě a chutně /10.02.10
Červený pangasius

Červený pangasius

Dietní pochoutka k večeři.
Petra Sukeníková, Cheb
Zdravě a chutně /25.10.11
Zelné závitky

Zelné závitky

Mleté maso se dá zpracovávat na tisíc způsobů. Mám ho vždy k dispozici v mrazáku. ...
Zdravě a chutně /25.02.13
Bezlepkový chleba

Bezlepkový chleba

Peču ho v domácí pekárně.
Iva Šímová, Čáslavice
Zdravě a chutně /24.05.11
Květákové karí

Květákové karí

Květák jsem obvykle připravovala jako křupavé řízečky. Když mi ale smažený začal ...
Zdravě a chutně /27.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu