Reklama
Šťavnaté karbanátky
Fotogalerie:

Šťavnaté karbanátky

Petra Tučková

Horní Počaply
Mleté maso má náš syn nejraději‚ tak ho připravujeme na mnoho způsobů.
Petra Tučková, Horní Počaply

Ingredience

  • 500 g maso mleté
  • 1 vejce
  • 1/2 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 1 jablko
  • 3 lžíce mouka bezlepková
  • trochu mléko
  • trochu majoránka
  • 1 lžička koření vega

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso smícháme s vejcem‚ kořením‚ nadrobno pokrájenou cibulí a prolisovaným česnekem. Přidáme trochu mléka a nastrouhané jablko, karbanátky jsou potom vláčné a šťavnaté.
  2. Vše promícháme a zahustíme moukou‚ aby se nám dobře tvarovaly placičky.
  3. Karbanátky osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší‚ okurkou a zeleninovým salátem.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Meruňkové energetické kuličky

Meruňkové energetické kuličky

Jsou plné vitaminů a minerálních látek. Jana Svatošová, Karviná
Zdravě a chutně /15.08.16
Brokolicové placičky se šmakounem

Brokolicové placičky se šmakounem

Podávat můžeme se zeleninovým salátem, ale dobré jsou i samotné.

Dagmar Hahnová, Praha

...
Zdravě a chutně /29.05.12
Řepné smoothie

Řepné smoothie

Klára Musilová, Svitavy

Zdravě a chutně /12.03.18
Rizoto z krupek

Rizoto z krupek

Kroupy jsou velmi zdravé a chutné‚ bylo by škoda je občas v kuchyni nevyužít.
...
Zdravě a chutně /20.12.10
Celozrnné knedlíčky

Celozrnné knedlíčky

Výborné jsou k číně nebo pečenému masu.
Tereza Mrowiecová, Karviná
Zdravě a chutně /10.02.10
Salát s mungo klíčky

Salát s mungo klíčky

Tento typ salátů mám velice ráda.

Aneta Bartušková, Bítovčice

Zdravě a chutně /14.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu