Reklama
Špaldový salát s tofu
Fotogalerie:

Špaldový salát s tofu

Jana Fenclová

České Budějovice
Toto jídlo, bohaté na barvy i chutě, doporučuji.
Jana Fenclová, České Budějovice

Ingredience

  • 150 g špalda
  • 1 balení tofu bylinkové
  • 2 paprika červená
  • 1/2 okurka
  • hrst arašídy
  • 2 lžíce olej olivový
  • špetka koření provensálské
  • dle chuti sůl
  • dle chuti citronová šťáva
  • 2 rajčata

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Nejdříve si připravíme špaldu. Je nutné ji vařit asi 30 minut pod pokličkou se špetkou soli a bez míchání.
  2. Mezitím nakrájíme tofu‚ papriky‚ rajčata a okurku na kostičky.
  3. K zelenině s tofu přidáme uvařenou špaldu a oříšky. Ochutíme zálivkou z olivového oleje smíchaného s provensálským kořením‚ citronovou šťávou a špetkou soli.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Muffiny  se selským jogurtem

Muffiny  se selským jogurtem

Díky jogurtu jsou nejen zdravější, ale i vláčnější a mají jemnější chuť.  ...
Zdravě a chutně /10.11.16
Salát s lilkem

Salát s lilkem

Podáváme s bagetou nebo ciabattou.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /02.06.14
Chřestová polévka

Chřestová polévka

Miroslava Krocínová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /13.02.18
Jarní těstoviny s limetkou

Jarní těstoviny s limetkou

Po dlouhé zimě mívám potřebu upravit svoji váhu, abych se v létě nemusela stydět do ...
Zdravě a chutně /15.04.13
Mrkvový salát

Mrkvový salát

Čerstvá jarní mrkvička je velká pochoutka. Když k ní přidáme další dobroty, jen...
Zdravě a chutně /14.11.08
Kapustové závitky s treskou

Kapustové závitky s treskou

Pokud ti nesedí ryby, můžeš kapustu naplnit směsí připravenou z mletého krůtího masa....

Zdravě a chutně /18.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu